Opleidingen Postmortale zorg

Opleidingen Postmortale zorg

Andere opleidingen

Uitvaartzorg

Nabestaanden willen op een waardige manier afscheid nemen van hun overleden dierbare. Daarvoor moeten ze kunnen terugvallen op professionals die hen voor, tijdens en na de uitvaart helpen en begeleiden.

Bekijk opleidingen

Permanente educatie

Om je ontwikkeling optimaal te houden, kun je bij Docendo aanvullende opleidingen volgen. Een aantal daarvan zijn inmiddels geaccrediteerd door de NaVU en dus geschikt voor het Register Uitvaartverzorgers.

Bekijk opleidingen

Ritueel begeleiding

Als ritueelbegeleider begeleid je een ritueel voor een specifieke gebeurtenis. Een ritueel dat past bij het hoogte- of dieptepunt, en dat betrokkenen ondersteunt om daarna weer verder te gaan.

Bekijk opleidingen

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top