Incompany trainingen

Incompany trainingen

Training ‘on the job’ en coaching

Heb je als individu of groep een specifieke vraag? En zoek je naar praktische tips en handvatten om die te beantwoorden? Dan is training ‘on the job’ en coaching gewenst. Daarbij komt een van onze experts op korte termijn langs om je te helpen.

We denken graag met je mee! Van tevoren maken we met elkaar een plan van aanpak en ontvang je een prijsvoorstel.

wordt afgestemd met deelnemer(s)
in overleg
prijsvoorstel op maat

Waarom Docendo?

  • Erkend & gerenomeerd
  • Vakprofessionals & branchekennis
  • Praktijkgericht & mensgericht
  • Innovatief

Training ‘on the job’ en coaching

Onze expert geeft adviezen waar je direct wat aan hebt. Denk aan momenten waarop je signaleert dat families grenzen overschrijden of ruzie maken. Maar bijvoorbeeld ook als je snel tips nodig hebt voor het verzorgen van een overledene. Omdat de expert inspeelt op jouw unieke situatie en omgeving, is training ‘on the job’ en coaching altijd maatwerk.

Goed om te weten: onze experts kunnen je bij elk onderwerp ondersteunen. Van emoties tot en met tiltechnieken. En van ethiek tot en met werkdruk. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Vragen over training ‘on the job’ en coaching?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top