Lespakket 7 – Overledenenverzorging: leren en stage ineen!

Lespakket 7 – Overledenenverzorging: leren en stage ineen!

Het lespakket ‘Overledenenverzorging: leren en stage ineen!’ omvat de basiscursus overledenenverzorging en het Practicum. Daarnaast kun je – mits je slaagt voor het examen van de basiscursus – een driedaagse stage volgen bij ons zusterbedrijf Cura Mortu Orum (CMO).

De optimale voorbereiding om als overledenenverzorger mèt praktijkervaring op zoek te gaan naar een baan in de uitvaartbranche.

5,5 lesdagen + examendagdeel en drie stagedagen
Houten, stage wordt met iedere deelnemer persoonlijk afgestemd
1.098,- per deelnemer

Waarom Docendo?

  • Erkend & gerenommeerd
  • Innovatief & trendsettend
  • Vakprofessionals & branchekennis
  • Praktijkgericht & mensgericht

Pieteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken

Wil je graag als overledenenverzorger aan de slag? Dan adviseren we je om de cursus ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken’ te volgen. Daarin reiken we je alle kennis en basisvaardigheden aan om overledenen op een professionele wijze te verzorgen.

Bekijk opleiding

Practicum Overledenenverzorging

Het practicum Overledenenverzorging is een praktische verdieping op de cursus ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken’. Zodra je die cursus succesvol  hebt afgerond, ben je van harte welkom om het practicum te volgen. Daarmee stomen we je namelijk ook praktisch helemaal klaar voor een prachtige toekomst in ons boeiende vak.

Je kunt zelf bepalen wanneer je de cursus Piëteitsvolle verzorging van overledenen en het Practicum wilt volgen. Je maakt een keuze uit de verschillende startdata en geeft dat aan bij je inschrijving. Als je het examen behorend bij Piëteitsvolle verzorging van overledenen met goed gevolg hebt afgelegd, ontvang je een aanmeldformulier voor de driedaagse stage bij CMO.

Zodra je dit formulier hebt ingestuurd, ontvang je nader bericht vanuit CMO. De stages worden niet persé bij jou in je woon/werkomgeving gepland. Er wordt een locatie gekozen waarbij je zoveel mogelijk praktijkervaring kunt opdoen. De planning qua tijd en locatie voor je stage is helemaal in handen van CMO.

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top