Docendo is verhuisd!

We mogen het eindelijk wereldkundig maken: WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd op de eerste verdieping van het kantoorpand New Central Houten aan de Elzenkade 1-3 in Houten. Een hele verandering ten opzichte van Het Lingehuis in Geldermalsen, waar ruim 15 jaar les hebben gegeven, maar het is meer dan de moeite waard.

Karakteristiek vs. modern

Het Lingehuis in Geldermalsen was de plek waar het allemaal begon voor Docendo, waar we groot zijn geworden. Met een rijke historie en een karakteristieke uitstraling was het een mooi uithangbord voor de opleidingen van Docendo. Maar karakteristiek is niet altijd praktisch. We begonnen te merken dat de lokalen niet de mogelijkheden boden die nodig waren in de huidige tijd. Moderne technieken ontbraken, de ruimtes werden wat klein voor de groepen en ook werd parkeergelegenheid een steeds groter probleem. Kortom, tijd om te gaan oriënteren op iets nieuws.

Samen met ons moederbedrijf ZDG hebben we nu onze intrek genomen in het moderne pand van New Central Houten. Niet alleen een stuk moderner, maar ook grootser opgezet, goed bereikbaar vanaf de A27, veel parkeergelegenheid én voorzien van alle moderne technieken. We hebben de beschikking over maar liefst drie leslokalen, waarvan er twee groter zijn dan de grootste in Geldermalsen. Ook zijn deze lokalen allemaal voorziek van de modernste technieken. Hierdoor kunnen we ook lessen online gaan geven en de lessen opnemen!

Het Lingehuis, waar alles begon

Het nieuwe pand van New Central Houten

De Pluk

Corona heeft ons geleerd dat onze lokalen niet meer voldeden voor de groei die wij hebben doorgemaakt. In het afgelopen jaar is er om die reden een hele mooie en vruchtbare samenwerking ontstaan met multifunctioneel centrum De Pluk in Geldermalsen. De Pluk gaf ons de mogelijkheid om de lessen door te laten gaan toen dit mocht, waar dit in Het Lingehuis niet mogelijk was. Wat zijn we blij met de mogelijkheid om gebruik te hebben kunnen maken van een uniek plekje in Geldermalsen. Mede hierdoor konden we na het versoepelen van de Coronamaatregelen direct aan de slag met de diverse cursussen en opleidingen van Docendo en Het Moment. We zijn De Pluk daarom ook ontzettend dankbaar voor vruchtbare samenwerking in het afgelopen jaar!

Welkom

Vanaf 9 maart zijn we weer gestart met de opleidingen bij Docendo en Het Moment. Uiteraard met inachtneming van alle Coronamaatregelen. Dat is ook de reden dat we voorlopig niet met een spetterend openingsfeest onze nieuwe locatie kunnen laten zien. Dat is heel jammer, maar dat geeft ons ook de gelegenheid om in de komende tijd de puntjes op de i te zetten. En natuurlijk is iedereen welkom vanaf het moment dat we ons weer vrijer kunnen bewegen. De house warming houden jullie tegoed.

Nog een kleine sfeer impressie van het volledige kantoor:

Ander actueel nieuws

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij?

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij? De postmortale zorg is een onmisbaar onderdeel binnen de uitvaartbranche. Wanneer we het hebben over postmortale zorg, bedoelen we in…

Symposium van Het Moment
Het symposium, met als thema "De Kracht van Symbolen bij Overgangssituaties," markeert het begin van het nieuwe opleidingsseizoen van Het Moment. Op zaterdag 2 september zullen we inspirerende...
Docendo lanceert sneltraject opleiding Uitvaartverzorger
Docendo Opleidingen start 11 mei met het eerste zomer sneltraject voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Binnen 3 lesmaanden, onderbroken door de zomervakantie, zullen de studenten de opleiding afronden.
Lancering Nationale Coalitie Financiële Gezondheid
Als moederbedrijf van onder andere Docendo en ZDG was ADG als koploper aanwezig bij de lancering van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. In bijzijn van koningin Maxima werd vandaag het officiële startschot gegeven. Lanceren is leuk, maar het gaat erom wat je na de lancering 🚀echt doet. Het doel van deze coalitie is om de financiële gezondheid van de medewerkers te bevorderen zodat minder werknemers in de financiële problemen komen in deze lastige economische tijden. Daar gaan wij als Docendo en ZDG, samen met alle andere bedrijven van ADG, onze schouders onder zetten.
Nieuwe opleidingsgids 22-23
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Back To Top