Ben jij er klaar voor?

Op het moment dat jij de brochure hebt ontvangen, op papier of digitaal, is jouw zoektocht gestart. Welke richting kies jij? Ga je voor Postmortale zorg, ook wel overledenenverzorging, of ga jij voor een opleiding in de uitvaartzorg?

Krijg antwoord op alle veelgestelde vragen

 

Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo. Maar zou het niet veel fijner zijn deze vragen op onze locatie in Houten te laten beantwoorden? Daarom organiseren wij een voorlichtingsochtend en -middag Postmortale Zorg. En dat doen we ook voor de richting Uitvaartzorg. We geven antwoord op de meest gestelde vragen die we in de afgelopen tijd hebben gekregen. Uiteraard is er ook ruimte om jouw vraag te stellen, als hier nog geen antwoord op gegeven is.

Enkele vragen die beantwoord worden:

  • Wat past er bij jou?
  • Ben je geschikt?
  • Hoeveel uren kun je werken?
  • Wat heb je als vooropleiding nodig?
  • Hoe zit het met de betaling?
  • Hoeveel studietijd heb je nodig voor de door jouw gekozen richting?

Dit is slechts een greep uit de vragen die terugkomen. Dus ben jij zeker van de richting die jij kiest, maar heb je nog wat (praktische) vragen? Schrijf je dan in voor één voor onderstaande momenten:

Postmortale Zorg:

  • Donderdag 17 juni van 13:30 tot 16:30
  • Maandag 28 juni van 09:30 tot 12:30

Uitvaartzorg:

  • Donderdag 17 juni van 09:30 tot 11:30
  • Maandag 28 juni van 13:30 tot 16:30

Schrijf je nu in

Ander actueel nieuws

Nieuwe opleidingsgids 22-23
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
ZDG neemt Post Mortem en De Helpende Hand over
ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.
Docendo is verhuisd
We mogen het eindelijk wereldkundig maken: WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd op de eerste verdieping van het kantoorpand New Central Houten aan de Elzenkade 1-3 in Houten. Een hele verandering ten opzichte van Het Lingehuis in Geldermalsen, waar ruim 15 jaar les hebben gegeven, maar het is meer dan de moeite waard.
Digital Afterlife Expert bij ZDG en Docendo
Sinds 1 maart 2021 is Sander van der Meer als Digital Afterlife Expert in dienst getreden bij ZDG en Docendo. Met een achtergrond in de forensische opsporing en het opzetten van het kennis en expertisecentrum Digitale Nazorg in 2013, wordt hij gezien als autoriteit in de zorg- en uitvaartbranche op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.
Troosttuintje
Oma wilde altijd graag naar huis. Na een korte ziekenhuisopname overleed oma en werd ze terug naar huis gebracht. In een blankhouten kist. De kleinkinderen hebben de kistknoppen vrolijk geverfd en tekeningen gemaakt die op de kist werden geplakt.
Back To Top