Ben jij er klaar voor?

Op het moment dat jij de brochure hebt ontvangen, op papier of digitaal, is jouw zoektocht gestart. Welke richting kies jij? Ga je voor Postmortale zorg, ook wel overledenenverzorging, of ga jij voor een opleiding in de uitvaartzorg?

Krijg antwoord op alle veelgestelde vragen

 

Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo. Maar zou het niet veel fijner zijn deze vragen op onze locatie in Houten te laten beantwoorden? Daarom organiseren wij een voorlichtingsochtend en -middag Postmortale Zorg. En dat doen we ook voor de richting Uitvaartzorg. We geven antwoord op de meest gestelde vragen die we in de afgelopen tijd hebben gekregen. Uiteraard is er ook ruimte om jouw vraag te stellen, als hier nog geen antwoord op gegeven is.

Enkele vragen die beantwoord worden:

  • Wat past er bij jou?
  • Ben je geschikt?
  • Hoeveel uren kun je werken?
  • Wat heb je als vooropleiding nodig?
  • Hoe zit het met de betaling?
  • Hoeveel studietijd heb je nodig voor de door jouw gekozen richting?

Dit is slechts een greep uit de vragen die terugkomen. Dus ben jij zeker van de richting die jij kiest, maar heb je nog wat (praktische) vragen? Schrijf je dan in voor één voor onderstaande momenten:

Postmortale Zorg:

  • Donderdag 17 juni van 13:30 tot 16:30
  • Maandag 28 juni van 09:30 tot 12:30

Uitvaartzorg:

  • Donderdag 17 juni van 09:30 tot 11:30
  • Maandag 28 juni van 13:30 tot 16:30

Schrijf je nu in

Ander actueel nieuws

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij?

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij? De postmortale zorg is een onmisbaar onderdeel binnen de uitvaartbranche. Wanneer we het hebben over postmortale zorg, bedoelen we in…

Symposium van Het Moment
Het symposium, met als thema "De Kracht van Symbolen bij Overgangssituaties," markeert het begin van het nieuwe opleidingsseizoen van Het Moment. Op zaterdag 2 september zullen we inspirerende...
Docendo lanceert sneltraject opleiding Uitvaartverzorger
Docendo Opleidingen start 11 mei met het eerste zomer sneltraject voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Binnen 3 lesmaanden, onderbroken door de zomervakantie, zullen de studenten de opleiding afronden.
Lancering Nationale Coalitie Financiële Gezondheid
Als moederbedrijf van onder andere Docendo en ZDG was ADG als koploper aanwezig bij de lancering van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. In bijzijn van koningin Maxima werd vandaag het officiële startschot gegeven. Lanceren is leuk, maar het gaat erom wat je na de lancering 🚀echt doet. Het doel van deze coalitie is om de financiële gezondheid van de medewerkers te bevorderen zodat minder werknemers in de financiële problemen komen in deze lastige economische tijden. Daar gaan wij als Docendo en ZDG, samen met alle andere bedrijven van ADG, onze schouders onder zetten.
Nieuwe opleidingsgids 22-23
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Back To Top