skip to Main Content

Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Training en coaching: voor de uitvaartbranche

Voor wie?

Individuele begeleiding en coaching in uw eigen praktijk: het is mogelijk!

Voorbeelden van vragen uit de praktijk over training en coaching, individueel of als groep:

“Ik heb een medewerker die ik graag leiding zou willen laten geven aan een team van zeven medewerkers, maar ze geeft aan dat ze hierbij een aantal moeilijkheden ervaart. Kan Docendo deze dame coachen zodat het leidinggeven haar makkelijker afgaat?”

“Kan er een trainer van Docendo een dagje meelopen met onze overledenenverzorgers? Ze zijn zeer ervaren, maar zo af en toe zie ik dingen, die ik graag anders/beter zou willen zien.”

“De telefoontjes bij onze organisaties worden weliswaar correct afgehandeld, maar ik zou het graag wat klantvriendelijker zien. Is er niet een mogelijkheid dat jullie trainer een dagdeel aanwezig is? En die tips ter verbetering geeft op het moment dat er gewerkt wordt, dus op onze werkvloer?”

Deze en andere vragen komen regelmatig bij ons binnen en over de mogelijkheden van training en coaching, zowel in praktijksituaties als in de vorm van individuele begeleiding.

Voor training en coaching heeft Docendo diverse mogelijkheden om u van dienst te zijn. Want in ons team zijn trainers en docenten werkzaam die in de dagelijkse praktijk actief zijn op allerlei vakgebieden in de uitvaartbranche. Daardoor beschikken we over specialisten die we, toegepast op de wens van de klant, kunnen inzetten voor training en coaching.

In alle vakgebieden binnen uitvaartzorg, overledenenzorg, communicatie, ethiek en etiquette, omgaan met emoties en/of werkdruk, tiltechnieken etc. hebben we onze trainers en docenten. Dus heeft u een specifieke vraag, die u graag via een training en coaching individueel of op de werkvloer behandeld zou willen zien, neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.

Aan de hand van uw leerdoelen/wensen voor een training en/of coaching ontvangt u altijd vooraf een plan van aanpak en een prijsvoorstel.

Training En Coaching: In De Uitvaartbranche
Training En Coaching: In De Uitvaartbranche
Training En Coaching: In De Uitvaartbranche

Meer weten over individuele begeleiding en/of coaching? (0345) 58 23 40

Cursusdetails:

Inschrijven

Waarom Docendo:

Plectrum_1_kleinErkend & gerenomeerd

Innovatief & trendsettend

Vakprofessionals & branchekennis

Praktijkgericht & mensgericht

Lees verder

Meer informatie:

T (0345) 58 23 40
E info.docendo@zdg.nl

Onze trainers

Gratis opleidingsgids aanvragen

uitvaartzorg | overledenenzorg | maatwerktrainingen

Wij bieden een breed scala aan opleidingen op het gebied van uitvaart- en overledenenzorg. Ook verzorgen we maatwerktrainingen.

Wilt u weten wat wij u te bieden hebben? Vraag dan vrijblijvend
onze opleidingsgids aan.Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contact

Voor snel antwoord op uw vragen...

Voor vragen over opleidingen overledenenverzorging, hospitality in de uitvaartbranche of maatwerktrainingen kunt u contact opnemen met Yolande Dijkstra.
Bent u meer geïnteresseerd in zaken als regelen van een uitvaart, spreken bij uitvaarten, de zorg voor nabestaanden, dan bent u bij Linda van Santen aan het goede adres.

Docendo B.V.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

 

Academie voor Postmortale Zorg
T (0345) 58 23 40
E y.dijkstra@zdg.nl

Academie voor Uitvaartzorg
T (0345) 54 41 49
E l.van.santen@zdg.nl

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken