Start opleiding Uitvaartverzorger verplaatst naar 11 februari

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus hebben we bij Docendo besloten de start van de opleiding uitvaartverzorger te verplaatsen van 6 januari naar 11 februari.

Het demissionair kabinet heeft op zaterdag 18 december 2021 de nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Tijdens deze persconferentie is een nieuwe lockdown uitgesproken, geldig tot en met 14 januari. Aangezien de opleiding Uitvaartverzorger op 6 januari van start zou gaan, hebben we besloten de start te verplaatsen naar 11 februari, in de hoop dat we dan wel van start kunnen gaan. Inschrijven is nog steeds mogelijk via onderstaande knop:

Opleiding ritueel begeleiding – Het Moment

Ook de opleiding ritueel begeleiding van Het Moment zal een nieuwe startdatum hebben. De opleiding stond gepland te beginnen op 5 januari, maar zal nu starten op woensdag 9 maart. Naast de opleiding zal ook de informatiedag verplaatsen van 14 januari naar 9 februari. Ook voor deze opleiding kun je je nog inschrijven! Meer informatie en inschrijven via onderstaande knop:

Vervolg

Houd onze website en onze social media in de gaten om de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij het laten weten.

Back To Top