skip to Main Content

Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Social Media

Achtergrond 

Je ontkomt er niet aan: veel informatie wordt snel en breed gedeeld via social media. En er is een groot aanbod: LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Whatsapp, Google+, YouTube… De beroemde bomen en het nog bekendere bos doemen al gauw op als je naar social media gaat kijken, zeker met een uitvaartbril op. Wat moet je er mee, hoe kan je ervan profiteren?

Inhoud   

Ondoenlijk om op alle platformen diep in te gaan tijdens deze training. Er wordt besproken wat de Do’s en Don’ts zijn op social media in algemene zin en hoe dat toe te passen in de social media kanalen die men het meest gebruikt in de uitvaartbranche. De te verwachten ontwikkelingen in de rol van social media wordt ook behandeld.

Voor wie?             

Voor iedereen die als uitvaartverzorger of anderszins in de uitvaart actief is en wil weten hoe je social media optimaal kan gebruiken. Dit dagdeel is ook een onderdeel in de opleiding Uitvaartverzorger

Vooropleidingseisen           

Geen

Bel voor meer informatie (0345) 54 41 49

Waarom Docendo

Plectrum_1_kleinErkend & gerenomeerd

Innovatief & trendsettend

Vakprofessionals & branchekennis

Praktijkgericht & mensgericht

Lees verder

Cursusdetails:

Duur
 Eén dagdeel

Locatie
Geldermalsen

Kosten
€ 125,–, inclusief koffie/thee en een lunch

Datum
wordt -in overleg- gecombineerd met het dagdeel Digitale Nazorg en vormt een onderdeel van lespakket 5 ‘Permanente educatie voor uitvaartprofessionals’

Inschrijven

Meer informatie:

T (0345) 54 41 49
E info@docendo@zdg.nl

Onze trainers

Contact

Voor snel antwoord op uw vragen...

Voor vragen over opleidingen overledenenverzorging, hospitality in de uitvaartbranche of maatwerktrainingen kunt u contact opnemen met Yolande Dijkstra.
Bent u meer geïnteresseerd in zaken als regelen van een uitvaart, spreken bij uitvaarten, de zorg voor nabestaanden, dan bent u bij Linda van Santen aan het goede adres.

Docendo B.V.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

 

Academie voor Postmortale Zorg
T (0345) 58 23 40
E y.dijkstra@zdg.nl

Academie voor Uitvaartzorg
T (0345) 54 41 49
E l.van.santen@zdg.nl

 

[res_map address="Koppelsedijk 10, Geldermalsen" description="Koppelsedijk 10, Geldermalsen" directionstext="(directions to our address)" icon="none" style="2" pancontrol="no" scalecontrol="no" typecontrol="no" streetcontrol="no" zoom="17" zoomcontrol="no" draggable="yes" scrollwheel="no" searchbox="no" clustering="no" logging="no" poi="yes" width="100%" height="400px" maptype="roadmap" popup="no" center="" refresh="yes" publisherid="" adbg="#ffffff"]

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken