Lespakket 5 – Permanente educatie voor uitvaartprofessionals

Lespakket 5 – Permanente educatie voor uitvaartprofessionals

Hèt lespakket voor de uitvaartprofessional dat je uitdaagt om jezelf verder te ontwikkelen. Op het gebied van social media, creatieve vormgeving, teksten schrijven, presentatietechnieken en een stuk kennis over digitale nalatenschap. Een gevarieerd aanbod dat direct toepasbaar is in de praktijk.

Praktisch en actief aan de slag met innovatie en creativiteit op diverse vlakken binnen je vak. Dit lespakket biedt je nieuwe inzichten en ideeën.

3 lesdagen in totaal
Houten
695,- per deelnemer

Waarom Docendo?

  • Erkend & gerenommeerd
  • Innovatief & trendsettend
  • Vakprofessionals & branchekennis
  • Praktijkgericht & mensgericht

Digitale nazorg

Nalatenschap op moderne apparatuur: vaak voorkomt een wachtwoord dat je zomaar toegang krijgt. Kan dat alsnog? En wat is daarvoor nodig? Tijdens de cursus geven we je praktische tips en adviezen vanuit diverse invalshoeken. Daarbij besteden we uiteraard ook aandacht aan wettelijke kaders, juridische vraagstukken en trends. En omdat de tijd nooit stilstaat, kijken we ook naar de toekomst.
Bekijk opleiding

Social Media in de uitvaart

Foto’s, video’s en documenten van een overledene vind je tegenwoordig terug op een beveiligde smartphone of tablet. En publiek bereik je tegenwoordig niet meer alleen via de krant. Tijdens de cursussen ‘Digitale nazorg’ en ‘Social media in de uitvaart’ ontdek je hoe je met de tijd meegaat.

Bekijk opleiding

Voorgaan in een uitvaartceremonie

Natuurlijk wil je een uitvaartceremonie waardig leiden én een persoonlijk karakter geven. Van een standaardtekst, die ook voldoet, blijf je liever weg. Maar hoe doe je dat onder grote tijdsdruk? In de verdiepingsmodule ‘Voorgaan in een uitvaartceremonie’ reiken we daarvoor handvatten aan.

Bekijk opleiding

Workshop Creatieve vormgeving

Bij een gedenkwaardig afscheid komt veel kijken. Niet alleen tijdens de uitvaart zelf, maar ook bij het bedenken en vormgeven van rouwkaarten, bedankkaarten en presentaties. In de workshop ‘Creatieve vormgeving’ leren en inspireren we je om mooie en passende visuele producten te maken.

Bekijk opleiding

Voor de uitvaartverzorger die op zoek is naar meer kennis op het gebied van digitalisering, van creatieve inhoud van teksten tijdens een uitvaartceremonie en een mooi passend aanbod wil bieden op het gebied van tastbare herinneringen zoals een rouwkaart, gedachteniskaartje, liturgie tijdens een afscheidsdienst. De volgorde waarin je aan deze cursussen wilt deelnemen, kun je zelf bepalen. Wel adviseren we de cursus Digitale nazorg en Social Media in de uitvaart met elkaar te combineren tot één lesdag.

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top