Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Duurzaamheid

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Themabijeenkomst ‘Duurzaam werken in de uitvaartbranche’

Duurzaamheid…. het staat op de agenda van politici en CEO’s van grote bedrijven reisden recentelijk naar de Noordpool af om met eigen ogen te zien hoe groot de impact is van de klimaatverandering. Duurzaamheid is meer dan ooit een actueel thema. Daar kunnen we in de uitvaartbranche niet bij achterblijven. Meer en meer kun je als uitvaartvaartverzorger vragen van klanten over dit onderwerp verwachten.

Duurzaamheid binnen de uitvaartbranche

Kortom, tijd om stil te staan bij wat je zélf kunt doen om duurzamer te werken. En dat hoeven geen radicale veranderingen te zijn. Soms zijn een paar kleine stapjes al een hele verbetering. Te denken valt aan het materiaal van de kist, aan het koelen van de overledene, aan de verzorgingsmiddelen tijdens de laatste verzorging, aan het rouwvervoer, aan de catering en aan de bloemstukken. Als je op al die deelgebieden een duurzamere keuze kunt maken en je kunt dat ook je klanten bieden dan ben je al een heel eind op de goede weg. En… alle beetjes helpen. Om je te informeren over welke mogelijkheden en alternatieven er allemaal zijn om op een meer duurzame manier een uitvaart te regelen, organiseert Docendo Opleidingen een themabijeenkomst met medewerking van Bureau Daadwerk.

Een middag met heel veel informatie, tips en vooral praktische adviezen waardoor je met veel inspiratie in je eigen werkomgeving aan de slag kan. Het kost je maar een paar uurtjes tijd om op het gebied van duurzaamheid veel wijzer te worden en voor de prijs hoef je het niet te laten:  € 25,–!

Aanmelden

Dus heb je interesse, meld je aan voor deze bijeenkomst op 28 november bij Docendo. Gebruik daarvoor het inschrijfformulier.

Bel voor meer informatie (0345) 58 23 40 Bel voor meer informatie (0345) 58 23 40

Cursusdetails:

Duur
Van 16.00 tot 20.00 uur

Locatie
Geldermalsen

Kosten
€ 25,–

Data
28 november 2017

Inschrijven

Waarom Docendo

Plectrum_1_kleinErkend & gerenomeerd

Innovatief & trendsettend

Vakprofessionals & branchekennis

Praktijkgericht & mensgericht

Lees verder

Meer informatie:

T (0345) 58 23 40

T (0345) 54 41 49
E info.docendo@zdg.nl

Onze trainers

Contact

Voor snel antwoord op uw vragen...

Voor vragen over opleidingen overledenenverzorging, hospitality in de uitvaartbranche of maatwerktrainingen kunt u contact opnemen met Yolande Dijkstra.
Bent u meer geïnteresseerd in zaken als regelen van een uitvaart, spreken bij uitvaarten, de zorg voor nabestaanden, dan bent u bij Linda van Santen aan het goede adres.

Docendo B.V.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

 

Academie voor Postmortale Zorg
T (0345) 58 23 40
E y.dijkstra@zdg.nl

Academie voor Uitvaartzorg
T (0345) 54 41 49
E l.van.santen@zdg.nl

 

Ik wil graag


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.