skip to Main Content

Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Digitale Nazorg

Achtergrond 

We krijgen tegenwoordig steeds vaker te maken met digitale nazorg. Want een doos met foto’s, tekeningen, muziek of ordners vol papier is tegenwoordig steeds minder een onderdeel van een nalatenschap. Daarvoor zijn de computer, laptop, tablet en smartphones in de plaats gekomen. Maar zijn de wachtwoorden bekend? Hoe is het mogelijk toegang te krijgen tot bestanden die op deze apparatuur zijn opgeslagen? Kan dat nog? Wat hebben we daarvoor nodig?

Inhoud   

Vanuit diverse invalshoeken worden tips en adviezen gegeven. Er is aandacht voor de wettelijke kaders en juridische vraagstukken, veelal toegelicht aan de hand van de praktijkervaringen. Trends en toekomst bepalen dit actuele onderdeel binnen ons aanbod.

Voor wie?             

Zowel voor beginnende als ervaren uitvaartverzorgers. Deze training wordt ook aangeboden binnen de opleiding Uitvaartverzorger.

Vooropleidingseisen           

Geen

Bel voor meer informatie (0345) 54 41 49

Waarom Docendo

Plectrum_1_kleinErkend & gerenomeerd

Innovatief & trendsettend

Vakprofessionals & branchekennis

Praktijkgericht & mensgericht

Lees verder

Cursusdetails:

Duur
 Eén dagdeel

Locatie
Geldermalsen

Kosten
€ 125,–, inclusief koffie/thee en een lunch

Datum
wordt in overleg vastgesteld

Inschrijven

Meer informatie:

T (0345) 54 41 49
E info@docendo@zdg.nl

Onze trainers

Contact

Voor snel antwoord op uw vragen...

Voor vragen over opleidingen overledenenverzorging, hospitality in de uitvaartbranche of maatwerktrainingen kunt u contact opnemen met Yolande Dijkstra.
Bent u meer geïnteresseerd in zaken als regelen van een uitvaart, spreken bij uitvaarten, de zorg voor nabestaanden, dan bent u bij Linda van Santen aan het goede adres.

Docendo B.V.
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen

 

Academie voor Postmortale Zorg
T (0345) 58 23 40
E y.dijkstra@zdg.nl

Academie voor Uitvaartzorg
T (0345) 54 41 49
E l.van.santen@zdg.nl

 

[res_map address="Koppelsedijk 10, Geldermalsen" description="Koppelsedijk 10, Geldermalsen" directionstext="(directions to our address)" icon="none" style="2" pancontrol="no" scalecontrol="no" typecontrol="no" streetcontrol="no" zoom="17" zoomcontrol="no" draggable="yes" scrollwheel="no" searchbox="no" clustering="no" logging="no" poi="yes" width="100%" height="400px" maptype="roadmap" popup="no" center="" refresh="yes" publisherid="" adbg="#ffffff"]

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken