skip to Main Content

Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Magazine Respect

Samen trots op 25 jaar professionele

dienstverlening met respect voor mensen

U leest in deze RESPECT vooral over mensen. Hoe enthousiast onze managers en medewerkers zijn over hun dienstverlening en zorgwerkzaamheden en ook hoe onze klanten deze zorg en inspanningen waarderen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. De zorg na overlijden verdient in onze ogen de hoogst haalbare kwaliteit, kennis en kunde. En natuurlijk de grootst mogelijke betrokkenheid, piëteit en respect, zowel voor de overledene als de nabestaanden. Elke dag opnieuw wordt daarvoor het uiterste van ons gevergd. Maar we krijgen er ook heel veel voor terug.

Waardering en dankbaarheid van nabestaanden en professionals zijn de drijfveren bij ons werk. Opleidingen, kwaliteitssystemen en de allerbeste materialen horen daar natuurlijk bij. Via deze RESPECT kijkt u niet alleen in de keuken, maar in ons hele Zorg Diensten Groep huis… Als je enthousiast bent heb je veel te vertellen. Er is dan ook nog veel meer te zeggen dan wat u leest op de twintig pagina’s van deze uitgave. Een schat aan informatie is te vinden op onze websites. Maar we komen ook graag naar u toe. Belangrijk is natuurlijk wat we voor u kunnen betekenen?

Vul de onderstaande velden in en wij zenden u zo snel mogelijk het magazine Respect op of download nu het Respect magazine als PDF!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken