skip to Main Content

Docendo Opleidingen: hét instituut voor professionals
en starters in de uitvaart- en postmortale zorg.

Maatwerktrainingen voor de uitvaartbranche

Wát een openbaring die training op maat! Het heeft ons zo veel handvatten gegeven; we hebben er nog steeds iedere dag veel plezier van.

Docendo krijgt regelmatig trainingsverzoeken vanuit de praktijk die vragen om een maatwerkoplossing. Enkele voorbeelden:

‘Hoe verbeter ik de samenwerking tussen en de onderlinge omgang met mijn medewerkers? Biedt Docendo ook een training Teambuilding aan?’

‘Onze verzorgers en vervoerders zouden op communicatief gebied iets respectvoller mogen zijn. Hebben jullie daar een training voor?’

‘Het spreken tijdens een uitvaartdienst lukt me wel, maar ik vind het zo moeilijk om een mooie, persoonlijke tekst samen te stellen; hebben jullie daar een training voor?’

Maatwerktraining voor de uitvaartbranche: een passende en voordelige oplossing

Herkent u dit? Een deel van het werk dat gedaan moet worden, gaat prima. Echter, er zijn enkele aandachtspunten die verbetering behoeven. In zo’n geval biedt de maatwerk van Docendo een passende en voordelige oplossing; er wordt immers alleen maar aandacht en tijd gegeven aan zaken die anders of beter kunnen.

Aan zo’n maatwerktraining gaat altijd een gesprek met de opdrachtgever vooraf. Tijdens het gesprek stellen we samen met de opdrachtgever de leerdoelen vast. Daarnaast wordt geïnventariseerd en bekeken wat de leerwensen en -behoeften van de medewerkers zijn. De resultaten van deze intake worden verwerkt in een op maat gemaakt trainings­voorstel.

Zodoende wordt er precies datgene aan kennis en vaardigheden overgedragen waar in uw organisatie behoefte aan is: aan wat goed gaat, wordt geen of relatief weinig aandacht geschonken en bij zaken die beter kunnen, wordt uitvoerig stilgestaan. Door op deze manier te trainen, bespaart u tijd en geld!

Plezierig neveneffect

Bovendien is er nog een plezierig neveneffect: de collega’s komen eens in een heel andere setting in contact met elkaar en dat is prima voor de collegiale sfeer. Maatwerktrainingen kunnen bij u in uw organisatie plaatsvinden, maar ook bij Docendo in Geldermalsen. Nagenoeg alle (standaard) trainingen van Docendo kunnen ook speciaal voor uw organisatie als maatwerk worden aangeboden.

Meer weten over maatwerktrainingen voor de uitvaart?

Academie voor Uitvaartzorg (0345) 54 41 49
Academie voor Postmortale zorg (0345) 58 23 40

Maatwerktraining voor de uitvaartbranche

Meer informatie:

Academie voor Uitvaartzorg
T
(0345) 54 41 49

Academie voor Postmortale zorg
T (0345) 58 23 40
E info.docendo@zdg.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken