Lespakketten

Lespakketten

Samengestelde lespakketten

Als je onze opleidingsgids doorbladert, ontdek je dat veel van onze cursussen op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Daarom hebben we een aantal lespakketten samengesteld. Door voor zo’n samenhangend pakket te kiezen, verdiep je jezelf optimaal in een discipline binnen ons vakgebied. Hoe groter het aantal cursussen dat je in één keer kiest des te hoger is je korting. We hebben als voorbeeld een aantal lespakketten samengesteld.

Staffelkorting

  • Korting bij inschrijving voor 2 cursussen: 3%
  • Korting bij inschrijving voor 3 cursussen: 5%
  • Korting bij inschrijving voor 4 cursussen: 6%
  • Korting bij inschrijving voor 5 cursussen: 7%

Voorwaarde staffelkorting

  • Eenmalig inschrijven voor het gewenste aantal cursussen, waarna je de factuur in één keer betaalt.

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top