skip to Main Content

Troost, al eeuwenlang het enige antwoord op de dood….
Wat kan jij daar als professional mee?

Als professional in de uitvaartbranche kom je dagelijks in aanraking met mensen die een geliefde moeten missen. Mensen die je – tot dan toe – vaak niet of nauwelijks kent. Hoe stem je af op hen? Wat is jouw rol? Kun jij de gever zijn van troost? Wie bepaalt er eigenlijk wat troost is? Hangt dat niet af van de ontvanger/nabestaande die wel of geen troost ervaart? Troost is zoveel meer dan een arm om iemand heen…

In een interactieve lezing die met muziek wordt omlijst, houdt presentator en auteur Hella van der Wijst (bekend van tv programma’s als ‘De Wandeling’ en ‘Ik mis je’) een pleidooi om de kracht van troost te herontdekken. Er is veel gesproken en geschreven over rouwen en het rouwproces. In deze lezing gaat ze in op de rol van troost in het rouwproces.

We organiseren deze lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van troost, omdat we het belangrijk vinden om het vak steeds te verdiepen met waardevolle aanvullingen. Je wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Natuurlijk staat er na afloop een hapje en een drankje klaar en is er tijd voor een ‘meet en greet’ met Hella. Je kunt bij deze gelegenheid ook het boek Troost aanschaffen voor de gereduceerde prijs van € 15,-. Uiteraard zal Hella voor je klaar staan om het boek te signeren.

  • Tijdstip : 28 november van 12:30 tot 17:00
  • Plaats: Geldermalsen
  • Kosten: €25,- (incl. hapje, drankje en tijd voor een meet and greet!
  • Aanmelden: stuur een e-mail naar j.lubbers@zdg.nl met jouw:
    – Voornaam + achternaam
    – Adresgegevens + woonplaats
Hella van der Wijst De kracht van troost
Back To Top
×Close search
Zoeken