fbpx
skip to Main Content

Docendo – Lockdown vanaf 16 december

Opnieuw wordt een dringend appèl op ons gedaan en zijn ingrijpende landelijke richtlijnen noodzakelijk. De lockdown betekent dat Docendo Opleidingen vanaf 16 december haar deuren sluit. We nemen onze verantwoordelijkheid en zetten voorlopig alle opleidingen tot 18 januari 2021 stop.

Maatregelen

In het belang van ieders gezondheid om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, sluiten we ons aan bij de landelijke maatregelen voor het onderwijs. Daarom nemen we bij Docendo Opleidingen  onze verantwoordelijkheid en schorten we alle opleidingen tot 18 januari 2021 op.

Communicatie

Ten eerste hebben we naar de huidige studenten van ons opleidingsinstituut en degenen die begin januari van start zouden gaan, een mail gestuurd. Maar mocht je dit gemist hebben, dan kun je dit bericht als zodanig beschouwen.

Hoe nu verder?

Net zoals iedereen hopen we in de tweede helft van januari weer van start te mogen gaan, maar zullen eerst de geplande persconferentie van 12 januari afwachten.

Ondertussen zullen we in de komende weken de planning van de diverse lesdagen gaan herzien. En zodra het mogelijk is, zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Alles hangt af hoe we ons de komende weken kunnen houden aan de vereiste richtlijnen.

Alleen samen…

Tot slot is deze lockdown voor ons allemaal een buitengewoon onplezierige maatregel, maar deze maatregel is helaas onvermijdelijk.

Dus rekenen we (opnieuw) op jullie begrip en gaan er alles aan doen om jullie goed op de hoogte te houden. Dat zal via mail, onze website en Facebookpagina gebeuren.

Namens het team van Docendo wensen we iedereen veel sterkte: #stayhome en #staysafe!

Team Docendo

Ander actueel nieuws

Docendo – Lockdown vanaf 16 december
We nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het Coronavirus en sluiten voorlopig tot 18 januari 2021 de deuren van ons opleidingsinstituut.
Coronaproof onderwijs bij Docendo
We zorgen voor Coronaproof onderwijs bij Docendo! Vooruitlopend op de laatste ontwikkelingen heeft Docendo vanaf eind september besloten dat mondkapjes verplicht zijn vanaf het moment dat je als cursist binnenkomt op de leslocaties.
Een vruchtbare samenwerking
Voor mensen die niet in de Betuwe wonen, is het nu 'gewoon' herfst aan 't worden. Met verkleurende bladeren, koudere en nattere dagen, soms met veel wind en nog weleens een dag zon als cadeautje. Voor de inwoners van gemeente West Betuwe, waaronder Geldermalsen valt, is dit een tijd van modder op de binnenwegen, onverwachte verkeersopstopping op een provinciale weg vanwege overstekende 'fruittreintjes'. Huh, fruittreintjes...?
Troosttuintje
Oma wilde altijd graag naar huis. Na een korte ziekenhuisopname overleed oma en werd ze terug naar huis gebracht. In een blankhouten kist. De kleinkinderen hebben de kistknoppen vrolijk geverfd en tekeningen gemaakt die op de kist werden geplakt.
Update coronavirus en Docendo
Vanaf maandag 16 maart heeft Docendo haar deuren gesloten. We houden ons aan de 'intelligente lock-down'.
Kampioen afscheid nemen?
Alles wat we doen draait om het afscheid. Laatst werd ik door een jongen van 11 keihard aan het denken gezet over afscheid nemen.
Back To Top