Docendo – Lockdown vanaf 16 december

Opnieuw wordt een dringend appèl op ons gedaan en zijn ingrijpende landelijke richtlijnen noodzakelijk. De lockdown betekent dat Docendo Opleidingen vanaf 16 december haar deuren sluit. We nemen onze verantwoordelijkheid en zetten voorlopig alle opleidingen tot 18 januari 2021 stop.

Maatregelen

In het belang van ieders gezondheid om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, sluiten we ons aan bij de landelijke maatregelen voor het onderwijs. Daarom nemen we bij Docendo Opleidingen  onze verantwoordelijkheid en schorten we alle opleidingen tot 18 januari 2021 op.

Communicatie

Ten eerste hebben we naar de huidige studenten van ons opleidingsinstituut en degenen die begin januari van start zouden gaan, een mail gestuurd. Maar mocht je dit gemist hebben, dan kun je dit bericht als zodanig beschouwen.

Hoe nu verder?

Net zoals iedereen hopen we in de tweede helft van januari weer van start te mogen gaan, maar zullen eerst de geplande persconferentie van 12 januari afwachten.

Ondertussen zullen we in de komende weken de planning van de diverse lesdagen gaan herzien. En zodra het mogelijk is, zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Alles hangt af hoe we ons de komende weken kunnen houden aan de vereiste richtlijnen.

Alleen samen…

Tot slot is deze lockdown voor ons allemaal een buitengewoon onplezierige maatregel, maar deze maatregel is helaas onvermijdelijk.

Dus rekenen we (opnieuw) op jullie begrip en gaan er alles aan doen om jullie goed op de hoogte te houden. Dat zal via mail, onze website en Facebookpagina gebeuren.

Namens het team van Docendo wensen we iedereen veel sterkte: #stayhome en #staysafe!

Team Docendo

Ander actueel nieuws

Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Extra: 21 juni 2021 Voorgaan in een uitvaartceremonie
Handvatten en tips voor een persoonlijke aanpak van je teksten en je presentatie tijdens de ceremonie, ondanks de dagelijkse werkdruk.
SAVE THE DATE – Complexe restauraties
Save the date: op vrijdag 4 juni en maandag 7 juni staat de cursus Complexe restauraties gepland. Heb je al enige tijd ervaring in de overledenenverzorging? En bij ons de cursus Piëteitsvolle verzorging van overledenen en de cursus Make-up en camouflage succesvol gevolgd? Wil je nét dat beetje meer in je werk kunnen bieden bij de laatste verzorging van een overledene?
ZDG neemt Post Mortem en De Helpende Hand over
ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.
Docendo is verhuisd
We mogen het eindelijk wereldkundig maken: WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd op de eerste verdieping van het kantoorpand New Central Houten aan de Elzenkade 1-3 in Houten. Een hele verandering ten opzichte van Het Lingehuis in Geldermalsen, waar ruim 15 jaar les hebben gegeven, maar het is meer dan de moeite waard.
Digital Afterlife Expert bij ZDG en Docendo
Sinds 1 maart 2021 is Sander van der Meer als Digital Afterlife Expert in dienst getreden bij ZDG en Docendo. Met een achtergrond in de forensische opsporing en het opzetten van het kennis en expertisecentrum Digitale Nazorg in 2013, wordt hij gezien als autoriteit in de zorg- en uitvaartbranche op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.
Back To Top