Docendo lanceert sneltraject opleiding Uitvaartverzorger

Docendo Opleidingen start 🚀 11 mei met het eerste zomer sneltraject voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Binnen 3 lesmaanden, onderbroken door de zomervakantie, zullen de studenten de opleiding afronden. De hoge snelheid van de opleiding doet niets af aan de kwaliteit. De studenten krijgen een volwaardige opleiding.

Max de Waal, manager van Docendo vertelt: “Steeds vaker horen we de vraag of er naast het reguliere traject niet ook een versnelde opleiding kan komen, met name voor mensen die al werkzaam zijn in de uitvaartbranche. Met het sneltraject komen wij tegemoet aan deze vraag. Mede vanwege het hoge tempo is deze opleiding dan ook niet geschikt voor mensen die nog helemaal geen ervaring hebben in de uitvaartbranche.”

Verwachting

Vanwege onder meer de hoge lesfrequentie, meermaals per week, en de snelheid waarmee de lesstof wordt behandeld is het noodzakelijk dat de student voldoende tijd voor de studie vrijmaakt. Doordat het een versneld traject is, wordt er ook een hoge mate van zelfstandig- en zelfredzaamheid van de studenten verwacht. Zo gaan zij zelf aan de slag met het vormen van intervisiegroepen.

Versneld opleiden

Met het zomer sneltraject worden studenten opgeleid tot volwaardig uitvaartverzorger. Hiermee is er ruim voldoende kennis vergaard om het examen bij de NaVU af te kunnen ronden. Om wel de juiste aandacht aan iedere cursist te kunnen geven is er slechts beperkte beschikbaarheid! Ben je nieuwsgierig geworden of wil je je direct inschrijven? Kijk dan op www.docendo.nl/uitvaartverzorger-versneld/

Back To Top