skip to Main Content

Docendo Opleidingen: al meer dan 15 jaar de basis voor kennis & kunde op het gebied van postmortale zorg en uitvaartzorg

DISC-analyse: bent u geschikt voor de uitvaartbranche?

Toekomstperspectief met DISC-analyse

Achtergrond

Een vraag die veelvuldig gesteld wordt tijdens oriëntatiedagen en/of informatiegesprekken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om u vooraf inzicht te geven in uw sterke en zwakke punten. Via een korte, digitale vragenlijst komt een Persoonlijke Profielanalyse tot stand, die inzicht geeft in het type mens dat u bent. Bijvoorbeeld: taakgericht of mensgericht, extravert of introvert. Door combinaties van die eigenschappen ontstaat er een bepaalde typering van uw persoonlijkheid. In de analyse wordt ook duidelijk waar u als persoon door gemotiveerd wordt, maar ook wat u kan hinderen. Bent u in staat om goed samen te werken of geeft u liever leiding? Waar houdt u van en waar heeft u een hekel aan? Een antwoord op die vragen biedt houvast om de juiste keuze te maken voor een functie in de uitvaartbranche.

Voor wie?
Inmiddels gebruiken we de DISC-analyse standaard tijdens onze oriëntatiedagen, maar we bieden deze mogelijkheid aan iedereen die daarin geïnteresseerd is.

Inhoud en aanpak
Via het inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor de profielanalyse. Na betaling van de factuur ontvangt u van ons een digitale link naar een korte vragenlijst. De antwoorden op deze vragen resulteren in een Persoonlijke Profiel Analyse, die we u met een korte toelichting zullen toesturen. Daarna nemen we telefonisch contact met u op om het geheel persoonlijk met u door te spreken.

Het resultaat van deze Persoonlijke Profiel Analyse is niet bindend voor een eventuele toelating tot de opleidingen.

Kosten

€ 195,- inclusief toezending van Persoonlijke Profiel Analyse per mail

Meer weten over werken binnen de uitvaartbranche?

Academie voor Uitvaartzorg (0345) 54 41 49
Academie voor Postmortale zorg (0345) 58 23 40

Docendo praktijkgerichte opleidingen voor de uitvaartbranche

Meer informatie:

Academie voor Uitvaartzorg
T
(0345) 54 41 49

Academie voor Postmortale zorg
T (0345) 58 23 40
E info.docendo@zdg.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Met enige regelmaat brengen we u op de hoogte via een nieuwsbrief. Natuurlijk vindt u de meest recente informatie ook altijd op onze website.

Back To Top
×Close search
Zoeken