Docendo – Coronaproof

We zorgen voor Coronaproof onderwijs bij Docendo! Vooruitlopend op de laatste ontwikkelingen heeft Docendo vanaf eind september besloten dat mondkapjes verplicht zijn vanaf het moment dat je als cursist binnenkomt op de leslocaties. Als je in beweging bent, dan gaat het mondkapje op, zodra je plaatsneemt, mag het mondkapje af. Al onze leslokalen die we gebruiken, of het nu in De Pluk is of in het opleidingsinstituut op de Koppelsedijk, zijn ingericht op de anderhalvemeter afstand.

Maatregelen

Binnen de huidige maatregelen mogen we als opleidingsinstituut bijeenkomsten organiseren met een maximale groepsgrootte van 30 personen. We kunnen je verzekeren dat we ons daaraan houden. Ook de lunches worden Coronaproof verzorgd en aangeboden. De meeste lessen binnen ons aanbod komen het beste tot zijn recht als je fysiek aanwezig bent, echter is dit in sommige gevallen niet mogelijk. In dat geval kijken we samen naar een passende oplossing. Bij bepaalde onderdelen van de les kun je online meekijken en meedoen. In enkele geval is dit niet mogelijk, voor deze specifieke gevallen zijn we druk bezig om alternatieven te vinden.

In dit proces zal de communicatie een belangrijke rol spelen!

Communicatie

Om snel te schakelen sturen we alle betrokken deelnemers én docenten en trainers met enige regelmaat een mail. De uitnodigingen voor de diverse cursussen passen wij, waar nodig, aan naar de dan geldende situatie. Dit kan gaan over de leslocatie of een ander aanvangstijdstip. Check dus met enige regelmaat de mailbox, ook de spam voor het geval de mail hierin terecht is gekomen.

Alleen samen…

Zonder tegenbericht gaan alle lesdagen in de huidige planning door, tenzij we dit hebben aangegeven via mail, telefoon en/of op onze website en andere Social Media.

Alleen samen… als we allemaal ons bewust blijven en zijn van de noodzaak om de geldende regels op te volgen. Door deze regels samen te respecteren en te handhaven, blijven we jullie graag in goede gezondheid ontmoeten in Geldermalsen! Het is onze drijfveer om te zorgen dat Coronaproof onderwijs bij Docendo blijft. Met jouw hulp en bewust handelen gaat dat lukken. In deze tijd blijkt dat mensen met een opleiding en vaardigheden hard nodig zijn, vaak onzichtbaar maar zeker zo waardevol. Dus tot ziens in de komende weken.

Team Docendo

Ander actueel nieuws

Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Extra: 21 juni 2021 Voorgaan in een uitvaartceremonie
Handvatten en tips voor een persoonlijke aanpak van je teksten en je presentatie tijdens de ceremonie, ondanks de dagelijkse werkdruk.
SAVE THE DATE – Complexe restauraties
Save the date: op vrijdag 4 juni en maandag 7 juni staat de cursus Complexe restauraties gepland. Heb je al enige tijd ervaring in de overledenenverzorging? En bij ons de cursus Piëteitsvolle verzorging van overledenen en de cursus Make-up en camouflage succesvol gevolgd? Wil je nét dat beetje meer in je werk kunnen bieden bij de laatste verzorging van een overledene?
ZDG neemt Post Mortem en De Helpende Hand over
ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.
Docendo is verhuisd
We mogen het eindelijk wereldkundig maken: WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd op de eerste verdieping van het kantoorpand New Central Houten aan de Elzenkade 1-3 in Houten. Een hele verandering ten opzichte van Het Lingehuis in Geldermalsen, waar ruim 15 jaar les hebben gegeven, maar het is meer dan de moeite waard.
Digital Afterlife Expert bij ZDG en Docendo
Sinds 1 maart 2021 is Sander van der Meer als Digital Afterlife Expert in dienst getreden bij ZDG en Docendo. Met een achtergrond in de forensische opsporing en het opzetten van het kennis en expertisecentrum Digitale Nazorg in 2013, wordt hij gezien als autoriteit in de zorg- en uitvaartbranche op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.
Back To Top