fbpx
skip to Main Content

Docendo – Coronaproof

We zorgen voor Coronaproof onderwijs bij Docendo! Vooruitlopend op de laatste ontwikkelingen heeft Docendo vanaf eind september besloten dat mondkapjes verplicht zijn vanaf het moment dat je als cursist binnenkomt op de leslocaties. Als je in beweging bent, dan gaat het mondkapje op, zodra je plaatsneemt, mag het mondkapje af. Al onze leslokalen die we gebruiken, of het nu in De Pluk is of in het opleidingsinstituut op de Koppelsedijk, zijn ingericht op de anderhalvemeter afstand.

Maatregelen

Binnen de huidige maatregelen mogen we als opleidingsinstituut bijeenkomsten organiseren met een maximale groepsgrootte van 30 personen. We kunnen je verzekeren dat we ons daaraan houden. Ook de lunches worden Coronaproof verzorgd en aangeboden. De meeste lessen binnen ons aanbod komen het beste tot zijn recht als je fysiek aanwezig bent, echter is dit in sommige gevallen niet mogelijk. In dat geval kijken we samen naar een passende oplossing. Bij bepaalde onderdelen van de les kun je online meekijken en meedoen. In enkele geval is dit niet mogelijk, voor deze specifieke gevallen zijn we druk bezig om alternatieven te vinden.

In dit proces zal de communicatie een belangrijke rol spelen!

Communicatie

Om snel te schakelen sturen we alle betrokken deelnemers én docenten en trainers met enige regelmaat een mail. De uitnodigingen voor de diverse cursussen passen wij, waar nodig, aan naar de dan geldende situatie. Dit kan gaan over de leslocatie of een ander aanvangstijdstip. Check dus met enige regelmaat de mailbox, ook de spam voor het geval de mail hierin terecht is gekomen.

Alleen samen…

Zonder tegenbericht gaan alle lesdagen in de huidige planning door, tenzij we dit hebben aangegeven via mail, telefoon en/of op onze website en andere Social Media.

Alleen samen… als we allemaal ons bewust blijven en zijn van de noodzaak om de geldende regels op te volgen. Door deze regels samen te respecteren en te handhaven, blijven we jullie graag in goede gezondheid ontmoeten in Geldermalsen! Het is onze drijfveer om te zorgen dat Coronaproof onderwijs bij Docendo blijft. Met jouw hulp en bewust handelen gaat dat lukken. In deze tijd blijkt dat mensen met een opleiding en vaardigheden hard nodig zijn, vaak onzichtbaar maar zeker zo waardevol. Dus tot ziens in de komende weken.

Team Docendo

Ander actueel nieuws

Docendo – Lockdown vanaf 16 december
We nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het Coronavirus en sluiten voorlopig tot 18 januari 2021 de deuren van ons opleidingsinstituut.
Coronaproof onderwijs bij Docendo
We zorgen voor Coronaproof onderwijs bij Docendo! Vooruitlopend op de laatste ontwikkelingen heeft Docendo vanaf eind september besloten dat mondkapjes verplicht zijn vanaf het moment dat je als cursist binnenkomt op de leslocaties.
Een vruchtbare samenwerking
Voor mensen die niet in de Betuwe wonen, is het nu 'gewoon' herfst aan 't worden. Met verkleurende bladeren, koudere en nattere dagen, soms met veel wind en nog weleens een dag zon als cadeautje. Voor de inwoners van gemeente West Betuwe, waaronder Geldermalsen valt, is dit een tijd van modder op de binnenwegen, onverwachte verkeersopstopping op een provinciale weg vanwege overstekende 'fruittreintjes'. Huh, fruittreintjes...?
Troosttuintje
Oma wilde altijd graag naar huis. Na een korte ziekenhuisopname overleed oma en werd ze terug naar huis gebracht. In een blankhouten kist. De kleinkinderen hebben de kistknoppen vrolijk geverfd en tekeningen gemaakt die op de kist werden geplakt.
Update coronavirus en Docendo
Vanaf maandag 16 maart heeft Docendo haar deuren gesloten. We houden ons aan de 'intelligente lock-down'.
Kampioen afscheid nemen?
Alles wat we doen draait om het afscheid. Laatst werd ik door een jongen van 11 keihard aan het denken gezet over afscheid nemen.
Back To Top