Corona-virus: Docendo Opleidingen treft maatregelen

In de afgelopen dagen hebben we, zoals velen met ons, met bezorgdheid alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus gevolgd. Op donderdag 12 maart zijn er ingrijpende landelijke richtlijnen gecommuniceerd en mogelijk worden deze richtlijnen volgende week nog verder aangescherpt. Daarom nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en schorten we alle opleidingen tot en met 3 april op.

In het belang van jullie en onze gezondheid en ook om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is voor ons en voor jullie een buitengewoon onplezierige maatregel, maar het is onvermijdbaar.

Informatie over de opleidingen

Zodra de situatie het toelaat, zullen we jullie tijdig informeren over wanneer we de lesdagen weer opstarten. En zullen de betrokken cursisten en studenten op de hoogte gebracht wanneer de opgeschorte opleidingsdata kunnen worden ingehaald.

We rekenen op jullie begrip en doen er in de komende weken alles aan om jullie goed op de hoogte te houden. Dat zal via mail gebeuren, want ook wij gaan zoveel als mogelijk is, thuis werken. Hiermee volgen we de landelijke richtlijnen.

Bereikbaarheid Docendo

Uiteraard zijn we in de komende weken wel gewoon bereikbaar, maar bij voorkeur via mail of mobiele telefoon.

Linda van Santen via 06-39185026l.van.santen@zdg.nl, bereikbaar op maandag t/m vrijdag m.u.v. woensdag

Yolande Dijkstra via 06-39185033y.dijkstra@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag

Judith Lubbers via 06-39185031 – j.lubbers@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag

Ander actueel nieuws

Nieuwe opleidingsgids 22-23
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
ZDG neemt Post Mortem en De Helpende Hand over
ZDG, met diverse werkmaatschappijen landelijk actief als specialist rondom het levenseinde, neemt per 31 maart 2021 logistiek dienstverlener Post Mortem en personele dienstverlener De Helpende Hand over. Beide bedrijven zullen onder hun eigen naam blijven werken. De overname heeft geen gevolgen voor medewerkers.
Docendo is verhuisd
We mogen het eindelijk wereldkundig maken: WIJ ZIJN VERHUISD! Ons nieuwe onderkomen is gevestigd op de eerste verdieping van het kantoorpand New Central Houten aan de Elzenkade 1-3 in Houten. Een hele verandering ten opzichte van Het Lingehuis in Geldermalsen, waar ruim 15 jaar les hebben gegeven, maar het is meer dan de moeite waard.
Digital Afterlife Expert bij ZDG en Docendo
Sinds 1 maart 2021 is Sander van der Meer als Digital Afterlife Expert in dienst getreden bij ZDG en Docendo. Met een achtergrond in de forensische opsporing en het opzetten van het kennis en expertisecentrum Digitale Nazorg in 2013, wordt hij gezien als autoriteit in de zorg- en uitvaartbranche op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.
Troosttuintje
Oma wilde altijd graag naar huis. Na een korte ziekenhuisopname overleed oma en werd ze terug naar huis gebracht. In een blankhouten kist. De kleinkinderen hebben de kistknoppen vrolijk geverfd en tekeningen gemaakt die op de kist werden geplakt.
Back To Top