fbpx
skip to Main Content

Corona-virus: Docendo Opleidingen treft maatregelen

In de afgelopen dagen hebben we, zoals velen met ons, met bezorgdheid alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus gevolgd. Op donderdag 12 maart zijn er ingrijpende landelijke richtlijnen gecommuniceerd en mogelijk worden deze richtlijnen volgende week nog verder aangescherpt. Daarom nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en schorten we alle opleidingen tot en met 3 april op.

In het belang van jullie en onze gezondheid en ook om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is voor ons en voor jullie een buitengewoon onplezierige maatregel, maar het is onvermijdbaar.

Informatie over de opleidingen

Zodra de situatie het toelaat, zullen we jullie tijdig informeren over wanneer we de lesdagen weer opstarten. En zullen de betrokken cursisten en studenten op de hoogte gebracht wanneer de opgeschorte opleidingsdata kunnen worden ingehaald.

We rekenen op jullie begrip en doen er in de komende weken alles aan om jullie goed op de hoogte te houden. Dat zal via mail gebeuren, want ook wij gaan zoveel als mogelijk is, thuis werken. Hiermee volgen we de landelijke richtlijnen.

Bereikbaarheid Docendo

Uiteraard zijn we in de komende weken wel gewoon bereikbaar, maar bij voorkeur via mail of mobiele telefoon.

Linda van Santen via 06-39185026l.van.santen@zdg.nl, bereikbaar op maandag t/m vrijdag m.u.v. woensdag

Yolande Dijkstra via 06-39185033y.dijkstra@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag

Judith Lubbers via 06-39185031 – j.lubbers@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag

Ander actueel nieuws

Docendo – Lockdown vanaf 16 december
We nemen onze verantwoordelijkheid in de strijd tegen het Coronavirus en sluiten voorlopig tot 18 januari 2021 de deuren van ons opleidingsinstituut.
Coronaproof onderwijs bij Docendo
We zorgen voor Coronaproof onderwijs bij Docendo! Vooruitlopend op de laatste ontwikkelingen heeft Docendo vanaf eind september besloten dat mondkapjes verplicht zijn vanaf het moment dat je als cursist binnenkomt op de leslocaties.
Een vruchtbare samenwerking
Voor mensen die niet in de Betuwe wonen, is het nu 'gewoon' herfst aan 't worden. Met verkleurende bladeren, koudere en nattere dagen, soms met veel wind en nog weleens een dag zon als cadeautje. Voor de inwoners van gemeente West Betuwe, waaronder Geldermalsen valt, is dit een tijd van modder op de binnenwegen, onverwachte verkeersopstopping op een provinciale weg vanwege overstekende 'fruittreintjes'. Huh, fruittreintjes...?
Troosttuintje
Oma wilde altijd graag naar huis. Na een korte ziekenhuisopname overleed oma en werd ze terug naar huis gebracht. In een blankhouten kist. De kleinkinderen hebben de kistknoppen vrolijk geverfd en tekeningen gemaakt die op de kist werden geplakt.
Update coronavirus en Docendo
Vanaf maandag 16 maart heeft Docendo haar deuren gesloten. We houden ons aan de 'intelligente lock-down'.
Kampioen afscheid nemen?
Alles wat we doen draait om het afscheid. Laatst werd ik door een jongen van 11 keihard aan het denken gezet over afscheid nemen.
Back To Top