Corona-virus: Docendo Opleidingen treft maatregelen

In de afgelopen dagen hebben we, zoals velen met ons, met bezorgdheid alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus gevolgd. Op donderdag 12 maart zijn er ingrijpende landelijke richtlijnen gecommuniceerd en mogelijk worden deze richtlijnen volgende week nog verder aangescherpt. Daarom nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en schorten we alle opleidingen tot en met 3 april op.

In het belang van jullie en onze gezondheid en ook om verdere verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Het is voor ons en voor jullie een buitengewoon onplezierige maatregel, maar het is onvermijdbaar.

Informatie over de opleidingen

Zodra de situatie het toelaat, zullen we jullie tijdig informeren over wanneer we de lesdagen weer opstarten. En zullen de betrokken cursisten en studenten op de hoogte gebracht wanneer de opgeschorte opleidingsdata kunnen worden ingehaald.

We rekenen op jullie begrip en doen er in de komende weken alles aan om jullie goed op de hoogte te houden. Dat zal via mail gebeuren, want ook wij gaan zoveel als mogelijk is, thuis werken. Hiermee volgen we de landelijke richtlijnen.

Bereikbaarheid Docendo

Uiteraard zijn we in de komende weken wel gewoon bereikbaar, maar bij voorkeur via mail of mobiele telefoon.

Linda van Santen via 06-39185026l.van.santen@zdg.nl, bereikbaar op maandag t/m vrijdag m.u.v. woensdag

Yolande Dijkstra via 06-39185033y.dijkstra@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag

Judith Lubbers via 06-39185031 – j.lubbers@zdg.nl, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag

Ander actueel nieuws

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij?

Is een beroep in de postmortale zorg iets voor mij? De postmortale zorg is een onmisbaar onderdeel binnen de uitvaartbranche. Wanneer we het hebben over postmortale zorg, bedoelen we in…

Symposium van Het Moment
Het symposium, met als thema "De Kracht van Symbolen bij Overgangssituaties," markeert het begin van het nieuwe opleidingsseizoen van Het Moment. Op zaterdag 2 september zullen we inspirerende...
Docendo lanceert sneltraject opleiding Uitvaartverzorger
Docendo Opleidingen start 11 mei met het eerste zomer sneltraject voor de opleiding tot uitvaartverzorger. Binnen 3 lesmaanden, onderbroken door de zomervakantie, zullen de studenten de opleiding afronden.
Lancering Nationale Coalitie Financiële Gezondheid
Als moederbedrijf van onder andere Docendo en ZDG was ADG als koploper aanwezig bij de lancering van de Nationale Coalitie Financiële Gezondheid. In bijzijn van koningin Maxima werd vandaag het officiële startschot gegeven. Lanceren is leuk, maar het gaat erom wat je na de lancering 🚀echt doet. Het doel van deze coalitie is om de financiële gezondheid van de medewerkers te bevorderen zodat minder werknemers in de financiële problemen komen in deze lastige economische tijden. Daar gaan wij als Docendo en ZDG, samen met alle andere bedrijven van ADG, onze schouders onder zetten.
Nieuwe opleidingsgids 22-23
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Ben jij er klaar voor?
Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo.
Back To Top