Ben jij er klaar voor?

Op het moment dat jij de brochure hebt ontvangen, op papier of digitaal, is jouw zoektocht gestart. Welke richting kies jij? Ga je voor Postmortale zorg, ook wel overledenenverzorging, of ga jij voor een opleiding in de uitvaartzorg?

Ben jij er klaar voor?

Op het moment dat jij de brochure hebt ontvangen, op papier of digitaal, is jouw zoektocht gestart. Welke richting kies jij? Ga je voor Postmortale zorg, ook wel overledenenverzorging, of ga jij voor Uitvaartzorg?

Krijg antwoord op alle veelgestelde vragen

Je hebt een richting gekozen, of dit nu Postmortale Zorg of Uitvaartzorg is. Toch zit je nog met enkele vragen en dus stuur je vaak een e-mail of pleeg je een telefoontje naar Docendo. Maar zou het niet veel fijner zijn deze vragen op onze locatie in Houten te laten beantwoorden? Daarom organiseren wij een voorlichtingsochtend en -middag Postmortale Zorg. En dat doen we ook voor de richting Uitvaartzorg. We geven antwoord op de meest gestelde vragen die we in de afgelopen tijd hebben gekregen. Uiteraard is er ook ruimte om jouw vraag te stellen, als hier nog geen antwoord op gegeven is.

Enkele vragen die beantwoord worden:

  • Wat past er bij jou?
  • Ben je geschikt?
  • Hoeveel uren kun je werken?
  • Wat heb je als vooropleiding nodig?
  • Hoe zit het met de betaling?
  • Hoeveel studietijd heb je nodig voor de door jouw gekozen richting?

Dit is slechts een greep uit de vragen die terugkomen. Dus ben jij zeker van de richting die jij kiest, maar heb je nog wat (praktische) vragen? Schrijf je dan in voor één voor onderstaande momenten:

Binnenkort worden nieuwe open dagen gepland!

Krijg antwoord op alle (praktische) vragen die jij hebt voor een bepaalde richting. Ben jij er klaar voor?

09:30 tot 12:30 of 13:30 tot 16:30
Verschillende data
Houten
Gratis deelname (inschrijven vereist!)

Waarom Docendo?

  • Erkend & gerenommeerd
  • Vakprofessionals & branchekennis
  • Praktijkgericht & mensgericht
  • Innovatief

Nog niet zeker welke richting voor jou geschikt is?

 

Bezoek onze oriëntatiedag

Tijdens de Oriëntatiedag krijg je veel informatie over de uitvaartbranche, de bijbehorende functies en de contractvormen. En natuurlijk ook over de opleidingsmogelijkheden die daarbij horen. Voordat je komt, beantwoord je zelf een aantal vragen volgens de DISC-methode. Op die manier krijgen we een helder overzicht van je competenties. Aan de hand daarvan bekijken we samen of de branche – en zo ja, welke functie – op je lijf geschreven is. Eén ding is zeker: we nemen alle tijd voor je.

Voor wie?

De Oriëntatiedag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in een functie in de uitvaartbranche. Maar ook voor iedereen die daar nog over twijfelt. Na deze dag weet je precies wat werken in onze branche inhoudt én welke functies daarbij horen.

Meer over de oriëntatiedag

Vragen over de opleidingen?
Neem contact met ons op

Contact opnemen

Heb je een opleiding, cursus of training gevonden die jou interessant lijkt, maar wil je meer weten over bepaalde delen of specifieke onderwerpen? Weet je niet goed wat bij je past, maar wil je dolgraag werken in de uitvaartbranche? Ben je enthousiast om je in te schrijven, maar zijn sommige dingen nog niet helemaal duidelijk?

Wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wij snappen dat je niet zomaar een opleiding of cursus wilt volgen, maar echt eentje die bij jou past. Neem contact met ons op en wij zullen al je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Back To Top