skip to Main Content

Bedankt voor uw aanvraag

uitvaartzorg | overledenenzorg | maatwerktrainingen

Wij sturen de gids zo spoedig mogelijk op per post.

Cursisten die u al voor gingen

“Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij een groot concern, was ik er na een stagedag bij een crematorium van overtuigd dat dit de branche zou worden waar ik in verder wilde gaan. Door vlotte reacties van en het inplannen door Docendo Opleidingen heb ik in een korte periode drie cursussen kunnen volgen. Om zo mijn kansen in de uitvaartbranche te vergroten, en met succes! Want twee weken na het behalen van mijn diploma Piëteitsvolle verzorging van overledenen heb ik de baan gevonden die ik zocht. Ik heb bij Docendo veel fijne, behulpzame en zeer goed opgeleide docenten en medestudenten leren kennen. Alles ging in een ontspannen en gezellige sfeer. Ook de dag als gast bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam is een zeer bijzondere ervaring geweest waar niet iedereen voor in aanmerking zal komen. Ik zal dan ook zeker bij een volgende keer weer bij Docendo mijn opleidingen volgen.”

Corina Nesselaar

Cursist

"Ik ben Diana de Vries. In mei ben ik begonnen met de cursus Piëteitsvolle verzorging van overledenen van Docendo opleidingen. Ik heb het er heel goed naar mijn zin gehad. Ik heb verschillende docenten gehad in verband met de verschillende thema’s en ieder van hen gaf op zijn/haar eigen manier heel leuk les. Alles was ook goed geregeld en georganiseerd. Het waren leerzame lessen; ik heb er veel van opgestoken. Het waren geen saaie lessen maar leuke lessen en elke les was anders en dat gaf ook motivatie. Als ik het een punt mocht geven is het een ‘10’!"

Diana de Vries

Cursist

Nog niet overtuigd?

Heeft u vragen over uitvaart- en/of overledenenzorg of wilt u op de hoogte blijven van startdata? Neem dan contact op:

Academie voor Uitvaartzorg
T
(0345) 54 41 49
E
l.van.santen@zdg.nl

Academie voor Postmortale Zorg
T
(0345) 58 23 40
E
y.dijkstra@zdg.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken