skip to Main Content

Vacature: Trainer bij Docendo

Bij Docendo zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer voor de cursus Piëteitsvolle verzorging voor overledenen (cursus overledenenverzorging) voor gemiddeld één dagdeel per maand m.u.v. de maanden juli/augustus.

Docendo
Docendo is een erkend en gerenommeerd marktleider in opleidingen voor de uitvaartbranche. Al meer dan 15 jaar bieden we een gevarieerd aanbod van opleidingen op het gebied van postmortale zorg en uitvaartzorg, zowel in Geldermalsen als incompany. Vanuit het hele land komen cursisten, al dan niet werkzaam in de uitvaartbranche, voor een korte of langere opleiding.  

Docendo is onderdeel van de Zorg Diensten Groep.  
 
De functie
Als trainer postmortale zorg weet je onze studenten tijdens de verschillende lessen te informeren en enthousiasmeren door de beschikbare lesstof op een interessante manier over te brengen. Dit doe je aan de hand van een draaiboek en in afstemming met je co-trainers. Uiteraard is er ruimte om er een eigen draai aan te geven. Belangrijk hierbij is vooral dat je de lesstof kunt toelichten met je eigen ervaring in de praktijk.   

Haal jij energie uit het vormgeven van lessen die boeiend en leerzaam zijn voor de cursisten? En zou je het leuk vinden om het team van trainers bij Docendo te versterken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar Yolande Dijkstra, e-mail:  y.dijkstra@zdg.nl

Wil jij meer weten over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Yolande Dijkstra of Linda van Santen van Docendo, 0345 582 340. 

Back To Top
×Close search
Zoeken