skip to Main Content
Toekomst: Wat Kies Jij In 2020?

Toekomst: wat kies jij in 2020?

Welkom aan de nieuwe instroom van januari 2020

Toekomst. Met de laatste dagen van 2019 voor de boeg zijn wij al druk bezig met de start van 2020.

Er wordt ons vaak gevraagd wat de leeftijdscategorie is die zich voor de opleiding Uitvaartzorg aanmeldt. In de afgelopen tien jaar zien we steeds vaker grote leeftijdsverschillen binnen een instroom. Het varieert van een twintig-plusser tot en met een vijftig-plusser en het gemiddelde ligt rond de 40-45 jaar. Maar juist die verschillende leeftijden maken de lesdagen zo boeiend. Het is ook terug te zien in het gebruik van multimedia, van de digitalisering, van de ontwikkeling die ook dit binnen de uitvaartbranche zich langzamerhand begint af te tekenen.

Betekent dit dan dat je niet mee kunt doen als je computervaardigheden misschien niet optimaal zijn? Nee, zeker niet! Want de generatie die zich nog herinnert dat niet alles via mobiel, computer, enz. geregeld werd, heeft een vracht aan levenservaring die de lesdagen binnen de opleiding Uitvaartzorg prachtig kunnen verdiepen.

Generatie X, pragmatisch, Y of gaat het om jou?

Laat een uitvaartverzorger zich in een bepaald hokje stoppen? Dat is ook vragen of iedere familie hetzelfde is… Daarop is het antwoord heel eenvoudig: nee! Als uitvaartverzorger ben je in staat om je aan te passen aan de omstandigheden, aan het budget, aan de noodzakelijke details die op dat moment in het hier en nu geregeld moeten worden. En of je nu begin twintig bent of al richting de zestig gaat: binnen de uitvaartbranche wordt gekeken naar je toegevoegde waarde binnen een team. Of als je voor jezelf begint, wat jij kunt betekenen voor jouw leef- en werkomgeving.

Welke toekomst kies jij in 2020?

Heb je vaker gedacht dat werken in de uitvaartbranche jou aanspreekt? Wat let je dan? Stel jezelf eens voor als uitvaartverzorger, uitvaartbegeleider, uitvaartleider, funeral planner of welke titel je ook bedenkt. Wordt jij ook die uitvaartprofessional die het verschil gaat maken? Op donderdag 9 januari starten we met een nieuwe groep kandidaten die zich (verder) willen ontwikkelen binnen het vak uitvaartverzorger. Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen via 06-39 18 50 26.

Opleiding uitvaartverzorger

 

Back To Top
×Close search
Zoeken