skip to Main Content

Terugblik: de lezing van Hella van der Wijst

Terugblik: de lezing van Hella van der Wijst

Op donderdagmiddag 28 november 2019 organiseerde Docendo in de Pluk in Geldermalsen de lezing ‘de kracht van Troost’ van Hella van der Wijst. Een interactieve lezing over de kracht van troost bij een droevige gebeurtenis. Deze krachtige lezing is gebaseerd op het boek dat Hella heeft geschreven ‘TROOST’.

Samen met pianist Lars Zebregs verzorgde Hella van der Wijst een bijzondere en inspirerende middag; een middag waarin momenten van stilte en ontroering en de prachtige pianomuziek van Lars elkaar afwisselden. Diverse manieren om troost te bieden passeerden de revue. Aan de hand van ervaringen en verhalen vanuit de aanwezigen en vanuit de vele gesprekken die Hella met nabestaanden voerde voor haar programma ‘Ik mis je’ beschreef Hella de echte kracht die troost kan bieden. En Lars illustreerde de betekenis van muziek als het gaat om troost.

Na afloop van de lezing was er alle ruimte om na te praten en te netwerken en – voor wie dat wilde – de gesigneerde versie van het boek van Hella aan te schaffen.

Een middag die diepe indruk heeft gemaakt en veel waardering oogstte.

Terugblik: de lezing van Hella van der Wijst

Op donderdagmiddag 28 november 2019 organiseerde Docendo in de Pluk in Geldermalsen de lezing ‘de kracht van Troost’ van Hella van der Wijst. Een interactieve lezing over de kracht van troost bij een droevige gebeurtenis. Deze krachtige lezing is gebaseerd op het boek dat Hella heeft geschreven ‘TROOST’.

Samen met pianist Lars Zebregs verzorgde Hella van der Wijst een bijzondere en inspirerende middag; een middag waarin momenten van stilte en ontroering en de prachtige pianomuziek van Lars elkaar afwisselden. Diverse manieren om troost te bieden passeerden de revue. Aan de hand van ervaringen en verhalen vanuit de aanwezigen en vanuit de vele gesprekken die Hella met nabestaanden voerde voor haar programma ‘Ik mis je’ beschreef Hella de echte kracht die troost kan bieden. En Lars illustreerde de betekenis van muziek als het gaat om troost.

Na afloop van de lezing was er alle ruimte om na te praten en te netwerken en – voor wie dat wilde – de gesigneerde versie van het boek van Hella aan te schaffen.

Een middag die diepe indruk heeft gemaakt en veel waardering oogstte.

Foto’s en Video

Gelukkig hebben we ook nog beeldmateriaal om een goede sfeer impressie te geven:

Back To Top
×Close search
Zoeken