skip to Main Content

Nieuw cursusjaar bij Docendo goed van start!

De zomervakantie zit er nu echt op! Tijd voor veel mensen om aan de slag te gaan met een mooie opleiding.

Jezelf ontwikkelen maakt je vak nóg mooier! Met dat doel – mensen tools te geven om hun werk op uitstekende wijze te doen – is Docendo deze maand weer gestart met alle opleidingen: Uitvaartzorg, Overledenenzorg en nu ook (voor het eerst onder de vlag van Docendo) met Ritueel Begeleiden. Vanzelfsprekend wensen we alle deelnemers een fijne tijd bij Docendo!

En iedereen die ‘speelt met de gedachte’ om ook een opleiding te gaan volgen, nodigen we uit om eens langs te komen of contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag je vragen en kunnen je ook adviseren over welke training het beste bij je past. Én er staan nog twee Oriëntatiedagen gepland op 11 oktober en 7 november; dagen boordevol met informatie over werken in de uitvaartbranche en jouw mogelijkheden daarin. Want in januari is er weer volop kans om in te stromen bij alle opleidingsrichtingen. Dus kom in beweging en maak die stap; je bent van harte welkom in het Lingehuis!

Bekijk de opleidingen

Geldermalsen, 2019

Start opleiding
Back To Top
×Close search
Zoeken