skip to Main Content
Waardig Afscheid Bieden, Ondanks Zwaar Letsel

Waardig afscheid bieden, ondanks zwaar letsel

Afscheid nemen na een overlijden is voor nabestaanden van groot belang tijdens het rouwproces. Soms is dit echter niet altijd even makkelijk. Wanneer iemand is overleden door toedoen van een ernstig ongeluk of aan de gevolgen van een misdrijf, kan er behoorlijk veel letsel zijn in het gezicht. Wanneer je als overledenenverzorger weet hoe je deze verwondingen kunt verzorgen, kun je de nabestaanden toch de mogelijkheid bieden tot een waardig afscheid. Voor de nabestaanden is dit heel belangrijk en voor jou als overledenenverzorger een zeer dankbare taak.

Training Complexe Restauraties

Tijdens de training ‘Complexe Restauraties’ leer je hoe je gezichtsbepalende verwondingen kunt camoufleren. Je leert onder meer het camoufleren van diepe snijwonden, heftige brandwonden en schotwonden. Verder zal er ook aandacht worden besteed aan terug vormgeven van beschadigde gezichtsdelen, zoals kaken, jukbeenderen en neuzen.

Aanmelden

Ben jij ook een verzorger die echt álles in het werk wilt stellen om een afscheid zo waardig mogelijk te maken en een mooie opbaring te realiseren? Op 7 en 8 oktober organiseert Docendo een training ‘Complexe Restauraties’. Via het inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de training ‘Complexe Restauraties’. In slechts twee dagen tijd ben je helemaal up-to-date om dit dankbare werk te kunnen doen, wanneer nodig!

We begroeten je graag in het Lingehuis!

Geldermalsen, juli 2019

Inschrijven
Back To Top
×Close search
Zoeken