skip to Main Content
De Opleidingsbrochure Van Docendo Voor Het Cursusjaar 2019-2020 Is Uit!

De Opleidingsbrochure van Docendo voor het cursusjaar 2019-2020 is uit!

Jezelf ontwikkelen maakt je vak nog mooier!

Docendo biedt in de nieuwe opleidingsbrochure volop trainingen, workshops en opleidingen aan om jezelf goed te ontwikkelen tot een volwaardige professional in de uitvaartbranche.

+         Dat is mooi en heel belangrijk in de eerste plaats voor nabestaanden. Als alles klopt – de overledene is goed verzorgd en de dag van de uitvaart verloopt mooi en volgens wens – kunnen nabestaanden op een goede manier afscheid nemen. Héél belangrijk voor het rouwproces.

+         Dat is óók heel goed voor jou; zodat je met meer zelfvertrouwen je werk in de uitvaartbranche kunt uitvoeren. Want niet altijd alles verloopt ‘standaard’. Wat voor werk je ook doet, overledenenverzorging of uitvaartzorg, rouwvervoer of assisteren bij een invoer in het crematorium: Docendo heeft een praktische opleiding voor je die je de ‘tools’ meegeeft om je werk op een uitstekende manier te doen!

+         Én dat is goed voor je eigen bedrijf of voor de onderneming waar je voor werkt. Een mooie uitvaart maakt indruk. Een goed verzorgde overledene ook. Je werk meer dan goed doen, is de beste ‘reclame’ die je kunt maken.

Benieuwd hoe óók jij het verschil kunt maken? Download de brochure of vraag ‘m aan.

We begroeten je graag in het Lingehuis!

Back To Top
×Close search
Zoeken