skip to Main Content
‘Complexe Restauraties’ 1+4 Maart Gepland

‘Complexe Restauraties’ 1+4 maart gepland

’n Kleine troost bij een ernstig ongeval.

Als je iemand verliest als gevolg van een ongeluk of misdrijf, is dat verschrikkelijk. Hoe groot de verwondingen ook zijn; je wilt je dierbare even kunnen zien, even aanraken. Je wilt dan niet te horen krijgen dat afscheid nemen niet meer mogelijk is. Toch krijgen sommige nabestaanden nog altijd de mededeling dat de kist gesloten moet worden. En dat terwijl er zoveel mogelijk is. Voor wie wil leren hoe je iemands verwondingen netjes kunt restaureren, is er op

1 en 4 maart a.s.  training ‘Complexe Restauraties’

Je leert verwondingen van diverse aard – brandwonden, diepe snijwonden, schaafwonden, kapot kaak- of jukbeen – te restaureren. Hierdoor maak je mogelijk dat de familie afscheid kan nemen van een dierbare die toonbaar is. Het verdriet kun je niet wegnemen. Wel kun je troost bieden door een dierbare ‘terug te geven’. Een mooie en dankbare taak.

En wil je na deze cursus Complexe restauraties nog een stap verder dan kun je doorstromen naar ‘Anatomische schedel- en aangezichtsreconstructies’.

Meer informatie nodig? Bel 0345 582340. Inschrijven kan via het Inschrijfformulier op deze site.

 

Geldermalsen, januari 2019

 

Back To Top
×Close search
Zoeken