skip to Main Content
Nieuwsbrief Docendo September 2018

Nieuwsbrief Docendo september 2018

Gisteren is de Nieuwsbrief van Docendo verstuurd.

Onder de aandacht in de Nieuwsbrief

Naast informatie over de VTU vakdag (26 september) en de Kick Off van het nieuwe opleidingsjaar staat er ook een overzicht in van alle pakketten die we met ingang van dit cursusjaar aanbieden.

Lespakketten

Onze lespakketten zijn logisch op elkaar afgestemde combinaties van cursussen en trainingen met een flinke pakketkorting. Er zijn pakketten voor starters in de uitvaartbranche. Bijvoorbeeld ‘Allround Overledenenverzorger’, ‘Uitvaartverzorger Plus’ of de nieuwste ‘Uitvaartondernemer’. Maar ook voor ervaren medewerkers: ‘Zorg voor jezelf’ of ‘Permanente Educatie voor Uitvaartprofessionals’. Keuze genoeg! Dus neem een kijkje in de nieuwsbrief of op deze site voor meer informatie.

Bevlogenheid van docenten én studenten

Met álle opleidingen willen we mensen niet alleen op vaktechnische zaken trainen.  Je werk doen met bevlogenheid, passie en empathie is iets waar we veel aandacht aan besteden. De basis ligt bij de docenten en trainers die weer staan te trappelen om aan de slag te gaan. Ook bij studenten blijkt dat we daarin slagen om dit over te brengen. Dat wordt duidelijk door een prachtig gedicht. We ontvingen dit van een deelnemer die dit voorjaar enkele trainingen volgde. Open de nieuwsbrief via onderstaande link en laat je inspireren!

https://us8.campaign-archive.com/?e=&u=17b45c2ae241c8784a589ab9f&id=519483a454

Geldermalsen, september 2018

 

Back To Top
×Close search
Zoeken