skip to Main Content
Audit CRKBO-registratie Succesvol Verlopen

Audit CRKBO-registratie succesvol verlopen

Audit CRKBO-registratie succesvol

Afgelopen week is Docendo Opleidingen BV bezocht door een auditor van het CRKBO. Voluit betekent dat Centraal Register Korte Beroeps Opleidingen. Om ingeschreven te blijven in dit register moeten de opleidingen aan tal van zaken voldoen, die binnen de kwaliteitscode van dit register zijn opgenomen. De CRKBO-registratie hebben we al sinds 2010, maar het is iedere keer weer een uitdaging om aan alle eisen te voldoen.

Kwaliteitscode

De audit richt zich op de beginselen van de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs:
1. zorgvuldigheidsbeginsel
2. rechtszekerheidsbeginsel
3. kenbaarheidsbeginsel
4. redelijkheidsbeginsel
5. betrouwbaarheidsbeginsel

Eisen voor CRKBO-registratie

Deze zijn vertaald naar eisen rondom onderwerpen als organisatie, docenten, voorlichting, contract & betalings- en leveringsvoorwaarden, uitvoering, examinering en klachtenregeling. Voorwaarde om aan de audit deel te nemen is dat we opleidingen aanbieden en dus voor de fiscus kunnen worden aangemerkt als opleidingsinstituut.  Alle auditbare onderdelen dienen positief te zijn om voor CRKBO-registratie in aanmerking te komen. Iedere vier jaar vindt deze audit plaats.

We bleken in één keer aan alle eisen te voldoen en mogen de komende vier jaar het logo van het CRKBO gebruiken binnen ons opleidingsaanbod. Iets waar we zeker trots op zijn en wat voor iedere deelnemer een voordeel in zich heeft: hiermee zijn alle cursussen en opleidingen van BTW vrijgesteld.

 

Geldermalsen, 15 juni 2018

 

Back To Top
×Close search
Zoeken