skip to Main Content
Docendo Opleidingen Bij Programma Nieuwsweekend Op NPO Radio 1!

Docendo Opleidingen bij programma Nieuwsweekend op NPO Radio 1!

Docendo Opleidingen te beluisteren bij programma Nieuwsweekend op  NPO Radio 1!

‘Niet naar de uitvaart van de moeder van je kinderen…’

Bij een echtscheiding komt het maar al te vaak voor dat iemand overlijdt en de ex-partner niet naar de uitvaart wil gaan. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn een bijzonder pijnlijke situatie. Dat uitvaartverzorgers hiermee te maken krijgen, is zeker. Docendo besteedt hier dan ook in de Opleiding Uitvaartverzorger aandacht aan. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Docendo werd gevraagd door NPO Radio 1 een bijdrage te leveren aan het programma Nieuwsweekend wat verder op dit thema in wilde gaan.

‘Ruim een kwart gaat niet zelfs niet mee met eigen minderjarige kinderen’

Aanleiding was het onderzoeksresultaat van GfK in opdracht van Nuvema (http://bit.ly/2GapfNl) dat de afgelopen week verscheen en  waaruit blijkt dat de helft van de gescheiden mensen niet naar de uitvaart van hun ex-partner gaat als deze zou overlijden.
Docendo trainer en uitvaartverzorger Loes Rooijakkers ging samen met rouwpsycholoog Leoniek van der Maarel in gesprek met Mieke van der Weij en Peter de Bie van het programma Nieuwsweekend. Het resultaat is een boeiend interview geworden dat via deze link te beluisteren is:

https://www.nporadio1.nl/nieuwsweekend/onderwerpen/448566-niet-naar-de-uitvaart-van-de-moeder-van-je-kinderen

 

Geldermalsen, maart 2018

 

Back To Top
×Close search
Zoeken