Belangstelling Vanuit Kappersbranche Voor Postmortale Haarverzorging!

Belangstelling vanuit kappersbranche voor Postmortale Haarverzorging!

Belangstelling van het vakblad ‘Kapperszaken’ voor training ‘Postmortale Haarverzorging’!

Haarverzorging bij overledenen krijgt steeds meer de aandacht die het verdient.

Belangstelling van het vakblad ‘Kapperszaken’ voor de training Postmortale Haarverzorging. Daarin wordt een aspect belicht dat zeker bepalend is voor de laatste herinneringen aan een dierbare. Als de overledene mooi verzorgd is – al dan niet met make-up of camouflage – maar het haar wijkt erg af van hoe het bij leven gedragen werd, is dat een storende factor.

Postmortale Haarverzorging is dan ook de finishing touch van een laatste verzorging.  Niet alleen overledenenverzorgers verzorgen het kapsel van een overledene; regelmatig krijgen ook kappers deze vraag. Vooral als het gaat om een verwacht overlijden van een klant. Deze trend werd opgepikt door het vakblad ‘Kapperszaken’. Docendo trainer Karin Melissant legt uit hoe zij cursisten leert om te gaan met de lastige factoren van haarverzorging in de kist.

Je leest er alles over in het bijgaande artikel:

Artikel ANKO Kapperszaken

Interesse? De trainingen van 20 maart en 20 juni zijn volgeboekt, maar op 19 juni is er nog plaats in de extra training!

Geldermalsen, maart 2018