Jubilaris Bij Docendo!

Jubilaris bij Docendo!

Jubilaris bij Docendo: Gerda de Bruyn feestelijk getrakteerd!

Vandaag, donderdag 1 maart is het precies 12,5 jaar geleden dat Gerda de Bruyn bij Docendo in dienst trad. Onze jubilaris Gerda is receptioniste en daarmee al 12,5 jaar een van de gezichten van Docendo. Iedere donderdag en vrijdag verwelkomt ze onze studenten, zorgt ze voor de koffie en de lunches en ondersteunt ze de trainers en docenten. En dat doet ze met veel plezier. Vooral het contact met mensen spreekt haar in haar functie erg aan. Op de evaluaties is ook altijd terug te lezen dat de persoonlijke en warme ontvangst door de studenten enorm gewaardeerd wordt. Alle reden dus om Gerda in het zonnetje te zetten met een heerlijke taart, mooie voorjaarsbloeiers en uiteraard een cadeau. We wensen Gerda nog veel werkplezier!