skip to Main Content
Ambities Voor Een Toekomst In De Uitvaartbranche? Kom Op 12 Maart Naar Docendo

Ambities voor een toekomst in de uitvaartbranche? Kom op 12 maart naar Docendo

Centraal staan jouw ambities!

Als je ambities hebt om te gaan werken in de uitvaartbranche is het belangrijk om je van tevoren goed te oriënteren. De oriëntatiedagen bij Docendo zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Jouw vragen staan deze dag voorop. De eerstvolgende mogelijkheid is maandag 12 maart of 9 april a.s.

Wat wil je weten? Wat is voor jou belangrijk? Sluiten jouw ideeën en ambities over het werken binnen de uitvaartbranche aan bij de werkelijkheid? We leggen je graag uit dat er meer functies zijn dan alleen maar de ‘zichtbare’ functies zoals die van uitvaartverzorger of overledenenverzorger. Er is een hele keten van mensen die in gang gezet wordt als er een melding van overlijden komt.

Uitvaartverzorger of overledenenverzorger?

Altijd al eens willen weten hoe een dag uit het leven van een uitvaartverzorger in elkaar steekt? Wij vertellen je er graag over. Maar we vertellen ook over het bijzondere werk van overledenenverzorger. Het belang van een goede verzorging die nabestaanden helpt bij het verwerken van hun verdriet.
In woord en beeld laten we een stukje van de achterkant van deze beroepen zien. Daarnaast besteden we aandacht aan de hele keten van medewerkers die, vaak achter de schermen, een belangrijke schakel vormen binnen deze branche.

Naast alle vragen die we proberen te beantwoorden, gaan jullie ook aan de slag met een digitale vragenlijst. Deze digitale vragenlijst wordt je op deze dag uitgereikt in de vorm van een Persoonlijke Profiel Analyse. Een tastbaar document dat je, ongeacht je keuze voor welk beroep dan ook, kunt gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling.

Ook benieuwd geworden? We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar op maandag 12 maart. Je kunt je inschrijven via ons inschrijfformulier. Het formulier kun je op onze website downloaden en printen.

Wil je meer weten? Je kunt ook naar ons bellen op 0345 544 149 of mailen naar l.van.santen@zdg.nl. 

 

Geldermalsen, 5 februari 2018

Back To Top
×Close search
Zoeken