skip to Main Content
Dinsdag 16 Januari 2018: Workshop Voorgaan In Een Uitvaartceremonie

Dinsdag 16 januari 2018: workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie

Dinsdag 16 januari 2018: Voorgaan in een uitvaartceremonie

Heb je al een goed voornemen voor 2018 in je agenda genoteerd?
Voorgaan in een uitvaartceremonie kan op vele manieren. Wil je weten hoe?
Kom dan op dinsdag 16 januari 2018 naar de workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie.

Dan wordt dat goede voornemen gelijk gerealiseerd, want er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Dus: heb je tijd en wil je beter uit de voeten kunnen met welkomstwoorden, slotzinnen en je persoonlijke benadering tijdens een uitvaartceremonie? Dan is dit dé workshop om te volgen.

Wie, wat, waar en hoe?

Wat doen we in deze workshop op 16 januari?
In kleine groepjes ga je de hele dag, van 9.30 uur tot 17.00 uur, aan het werk onder de bezielende leiding van Anne van Delft en Hester van Hasselt van Werkplaats Levensverhalen. Anne en Hester zijn inmiddels graag geziene trainers bij ons opleidingsinstituut. Met hun workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie zijn zij een volwaardige aanvulling op ons lesprogramma.

Zij gaan aan de slag met jouw creativiteit, jouw manier van presenteren, jouw wijze van contact maken met de nabestaanden en proberen jouw persoonlijke inbreng naar voren te laten komen. Met schrijfoefeningen, presentatieoefeningen, enz. We doen dat met maximaal 12 deelnemers zodat iedereen ruimschoots aandacht krijgt en aan bod komt.

Goed voorbereid aan de slag op dinsdag 16 januari.

Voorafgaand aan de workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie vragen Anne en Hester via mail  jouw input over die dingen waar je tegenaan loopt bij de voorbereiding van een uitvaartceremonie. Wat zijn de teksten die je gebruikt, welke rituelen gebruik je eventueel. Een gedegen voorbereiding, die helpt om de dag zelf een extra verdieping te geven!

Interesse in deze creatieve, inspirerende dag op dinsdag 16 januari, dan kun je inschrijven via het formulier of via mail: l.van.santen@zdg.nl. Op het inschrijfformulier vind je deze workshop op bladzijde vier in de opsomming van ons aanbod.

 

Geldermalsen, december 2017

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken