skip to Main Content

Bijknippen – column van Loes Rooijakkers in het Brancheblad Uitvaartzorg

loesplecBijknippen

Onder de titel ‘Bijknippen’ heeft Loes Rooijakkers , docent bij Docendop Opleidingen,in het Brancheblad Uitvaartzorg van juli/augustus 2017 een column geschreven over het nut van bijscholing .

‘Bij mijn laatste bezoek aan de kapper vroeg ze: “Even bijknippen?” Het ligt voor de hand om dan te zeggen dat bijknippen natuurlijk niet kan. Afknippen wel. Maar dat is wel erg bijdehand. Na mij kwam er een kalende man binnen, aan hem werd niets gevraagd.

Bijscholen kan wel en afleren ook, maar beide moet je zelf echt willen. Aanmeldingen stromen vaak net zo hand binnen als afmeldingen, daags voor de training. En dit zijn dan de mensen die aan scholing denken. Zonder een flexibel aanmeldbeleid krijg je de cursus niet gevuld. Logisch, want een uitvaart gaat voor.’

De hele column kunt u hier lezen.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken