skip to Main Content
Donderdag 29 Juni: Workshop Voorgaan In Een Uitvaartceremonie

Donderdag 29 juni: workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie

 

Op 29 juni ‘Voorgaan in een uitvaartceremonie’

Donderdag 29 juni vindt de workshop ‘Voorgaan in een uitvaartceremonie’ plaats en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Hoe tref je de juiste toon en niet alleen op 29 juni?

Wat moet je je voorstellen van zo’n workshop? Waar gaat het over? Hoe zeg je met de juiste intentie persoonlijke én zakelijke dingen? Hoe vertel je waar het op dat moment om draait?Tijdens een uitvaartceremonie is dat één van de lastigste taken voor een uitvaartverzorger.

Mooie woorden gevonden, maar dan…

Wil jij leren hoe je dit persoonlijk, maar toch begrijpelijk op kunt schrijven en kunt presenteren? Dan is de workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie iets voor jou! Onder de bezielende begeleiding van Hester van Hasselt en Anne van Delft van Werkplaats Levensverhalen ga je met maximaal 12 deelnemers intensief aan de slag. Er is een gevarieerd programma samengesteld met plenaire oefeningen, maar ook in kleine groepjes. Vooraf heb je je al voorbereid aan de hand van een aantal vragen die de trainers je hebben gesteld. Creativiteit, presentatievaardigheid, maar ook leren om de stilte te gebruiken. Een veelvoud van praktische tips van de trainers, maar ook van je medecursisten, neem je aan het einde van de dag met je mee. 

Inschrijven kan via ons inschrijfformulier dat je kunt downloaden op onze website. En natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze Facebookpagina’s Docendo en Werkplaats Levensverhalen.

 Let op: we starten deze workshop om 9.30 uur, dan hebben Hester en Anne nog meer tijd om jullie te inspireren, te motiveren en praktische tips aan te reiken.

Van harte welkom op donderdag 29 juni!

 

Geldermalsen, 13 juni 2017

 

Back To Top
×Close search
Zoeken