Alumni Bijeenkomst

Alumni-bijeenkomst bij Docendo – Academie voor Uitvaartzorg:

Noteer alvast dinsdag 20 juni in je agenda, want deze alumni-bijeenkomst mag je niet missen!

We bieden een filevrij programma over digitalisering in de uitvaartbranche, want we gaan om 16.00 uur van start.

Hoe zit dat programma eruit?

  • Ontvangst tussen 15.30 – 16.00 uur
  • Presentatie Digitale Nazorg 16.00 – 17.30 uur, daarna is er nog tijd voor vragen
  • Hapje/drankje 18.00 – 19.00 uur
  • Presentatie Hellenique 19.00 – 20.00 uur
  • Tijd om bij en na te praten voor oud-studenten
  • Afsluiting met drankje/koffie/thee – 21.30 uur afronding

Digitalisering

Vanaf het komende studiejaar 2017-2018 hebben we deze twee onderdelen als vast element in de opleiding Uitvaartverzorger opgenomen. Daarom willen we onze oud-studenten tijdens een alumni-bijeenkomst de gelegenheid bieden om voorproefje te nemen op deze onderwerpen.

Digitale nazorg wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Naast de fotoalbums, de doos met bonnetjes of de ordners met facturen, krijgen we steeds vaker te maken met digitale bestanden, foto’s e.d. Wat doen we daarmee, hoe stellen we dit veilig? Kunnen we überhaupt bij bestanden komen of hoe regel je dat? Wat kan er, maar ook wat mag er?

Een andere vorm van digitalisering waar we steeds vaker mee te maken hebben is het ontwerpen, printen en versturen van de rouwkaarten. In de opleiding Uitvaartverzorger gaan we uit van de reguliere opmaak, maar hebben we jullie ook al kennis laten maken met de creatieve vormen. Tijdens het tweede deel van de avond laten we zien welke mogelijkheden er op digitaal gebied zijn voor de opmaak van een rouwkaart of een advertentie.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een berichtje naar l.van.santen@zdg.nl vóór 15 juni a.s.

De kosten voor deze alumni-bijeenkomst bedragen € 25,00. Vol=vol.