skip to Main Content
Inspiratie Voor Een Persoonlijke Tekst Bij Een Uitvaartceremonie

Inspiratie voor een persoonlijke tekst bij een uitvaartceremonie

Voorgaan in een uitvaartceremonie

Op donderdag 8 december is het zo ver… Laat u inspireren door twee vakdocenten, Anne van Delft en Hester van Hasselt. Op donderdag 29 september hebben zo’n 30 mensen een voorproefje gehad van deze workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie . Het smaakte naar meer, want van de 12 beschikbare plaatsen zijn er nog vier over.

Samen met vakgenoten gaat u met diverse schrijfoefeningen aan de slag, maar wordt er ook gewerkt aan de manier waarop u deze tekst kunt uitspreken. Waar leg je de nadruk op? Hoe trek je de aandacht naar je toe? Hoe maak je gebruik van stilte, van emotie?

Tijdens de kennismaking met deze workshop Voorgaan in een uitvaartceremonie bleek dat deze materie boeiend is om mee aan de slag te gaan. Zelfs in de korte tijd wisten Anne en Hester pakkende voorbeelden te geven en mensen te inspireren tot het schrijven van een prachtige tekst.

Heeft u interesse om op een creatieve manier aan de slag te gaan met uw standaardteksten? Schrijf u dan nu nog in voor deze cursus.

Let op: vol = vol!

 

Meer informatie kunt u vragen aan Linda van Santen, l.van.santen@zdg.nl of 0345 544 149.

Back To Top
×Close search
Zoeken