skip to Main Content
Opleidingsbrochure 2016-2017 Is Uit!

Opleidingsbrochure 2016-2017 is uit!

Docendo presenteert nieuwe opleidingsbrochure!

‘Jezelf ontwikkelen maakt je vak nóg mooier‘!

Met dit thema presenteert Docendo de nieuwe opleidingsbrochure. Naast het ‘vertrouwde’ opleidingsaanbod heeft Docendo verschillende nieuwe items voor het cursusjaar 2016 – 2017.

Voor iedereen – lang of kort in het vak – is bijblijven een must. Dáarom heeft Docendo een uitgebreid Permanente Educatie (PE) aanbod. We bieden trainingen en scholingen op verschillende vakgebieden aan waardoor u als professional op een vakkundige en eigentijdse manier uw beroep kunt uitoefenen.

Voor ondernemers én starters is er de training ‘Succesvol ondernemerschap begint bij een sterk imago’. Branding, een uitstekende bedrijfsrepresentatie en een effectieve marktbenadering zijn essentieel om goed te kunnen overleven in een roerige branche. Daarover vindt u meer op pagina 11 van onze opleidingsbrochure.

Overledenenverzorgers kunnen in het nieuwe cursusjaar aansluitend aan de cursus ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen’ een Practicum Overledenenverzorging volgen. Een – facultatief – dagdeel waarin puur praktisch gewerkt en geoefend wordt inclusief (speciaal voor nieuwinstromers in de branche) een bezoek aan een mortuarium. Zie pagina 20 van de opleidingsbrochure.

De communicatiemodule is geheel vernieuwd met prachtige trainingen voor iedere functie binnen de uitvaartzorg. Goed communiceren is met name in deze branche essentieel. Bij Docendo leert u de kneepjes van het vak.

En op het gebied van burn-out-preventie is ‘Vergroot je veerkracht’ een mooie, compacte training om professioneel op de been te blijven. Lees meer op pagina 32 van de opleidingsbrochure.

Meer weten? Met ingang van vandaag is de opleidingsbrochure te downloaden of vul uw contactgegevens in dan sturen we u graag een exemplaar toe.

 

Geldermalsen, mei 2016

Back To Top
×Close search
Zoeken