skip to Main Content
Oriëntatiedag: Extra Dag Op 31 Mei 2016

Oriëntatiedag: extra dag op 31 mei 2016

Oriëntatiedag ook op dinsdag 31 mei 2016!

De oriëntatiedag op 22 april a.s. heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt, daarom organiseren we op dinsdag 31 mei een extra oriëntatiedag bij Docendo.

Tijdens deze informatieve dag over zowel werken in de postmortale zorg als in de uitvaartzorg nemen we uitgebreid de tijd om uw meest prangende vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Kun je wel parttime werken? Zijn er vacatures? Welke functies zijn er? Wat moet je doen om aan een baan te komen in de uitvaartbranche?

Wij bieden met deze oriëntatiedag een compleet programma, inclusief een Persoonlijke Profiel Analyse die u mee naar huis neemt, om u goed te oriënteren op de mogelijkheden binnen de uitvaartbranche.

Iedere oriëntatiedag heeft een zelfde opbouw van het programma, maar de vragen vanuit de deelnemers belichten telkens weer een andere kant van de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen deze branche. We werken met trainers die actuele kennis hebben van de gang van zaken in de branche, dus de focus ligt niet alleen op informatie over de mogelijke opleidingen. Juist een kijkje achter de schermen maakt deze dag bijzonder. Hoe ziet een doorsnee werkdag van een overledenenverzorger of uitvaartverzorger eruit?

Uiteraard vertellen we u ook meer over de diverse cursussen en opleidingen die u voorbereiden op de verschillende functies binnen de uitvaartbranche.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons. Of schrijf u in via het inschrijfformulier dat u op onze website vindt. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.
Kruis op het aanmeldformulier aan dat u interesse heeft voor 22 april of vermeld aan de voorzijde van het inschrijfformulier dat u wilt deelnemen aan de oriëntatiedag op 31 mei a.s.

We kijken ernaar uit om u in Geldermalsen, centraal gelegen in het hart van Nederland te ontvangen!

 

https://docendo.nl/orientatiedag/

Back To Top
×Close search
Zoeken